CASCANO

Cascano

CASCANO

Carthago - Rasso - Aar

Hyväksytty jalostukseen vuonna 2003, Bayern, Saksa
Vuonna 2011, OS Oldenburg International, Saksa
Tammakohtaisella luvalla FWB

syntynyt 2000, Saksa
omistaja Oriasema Helasuo

Cascano oli 3-vuotiaana oritestissään Bayernissa paras estehevonen saadessaan 8 pistettä laukasta ja ennätysmäiset 10 pistettä hyppykyvystään.  Vuonna 2011 oriin suorituskyky sekä vahva periyttäjälinja huomioitoon ja Cascano sai jalostusluvan myös OS Oldenburg Internationalissa. Ori on kilpaillut esteillä S-tasolla sijoittuen. Lisäksi se on osallistunut Bundeschampionaattiin sekä nuorten estehevosten MM-kilpailuihin.

Cascanolla on jälkeläisiä, jotka ovat syntyneet vuosina 2005―2015. Jälkeläisistä on sanottu arvioinneissa seuraavaa: esteellä voimakas ja nopea ponnistus, avaa hyvin takaa, varovaisuus ja voimakas laukka sekä hyvä esteäly.

Suomessa syntyneet jälkeläiset He’las Esperanza , He’las Elvira ja He’las Estrella ovat aloittaneet lupaavasti estekilpauraansa. Kyvyt Esiin -tapahtumissa ovat debytoineet He’las Con Ferrari, He’las Calimero ja He’las Fredrika. Katso videoita Cascanon jälkeläisistä: LINKKI.

             

 

Cascano edustaa erittäin vahvaa suorituspohjaista estehevoslinjaa isänsä Carthagon ja emälinjansa Rhapsodie – Alraune -kautta.

Carthago Z on tammalinjasta 162 ja se on jättänyt lukuisia erinomaisia kansainvälisellä tasolla kilpailevia urheiluhevosia, sekä yli 30 siitokseen hyväksyttyä oria. Oritestissään Carthago Z sai arvosanan 9,5 irtohypytyksestä ja 10 hyppykyvystä. Carthagoa voidaan pitää aikansa parhaimmista estekyvyn periyttäjistä. Jalostuksessa Carthago on periyttänyt jälkeläisilleen oman hyppykykynsä ja helpon ratsastettavuuden sekä yhteistyöhalukkuuden. Vuonna 1997 ori johti Saksan indeksiä 182 pisteellä.

Carthago Z:lla on monia sijoituksia Grand Prix -tasolta sekä Nations Cupeista. Ori kilpaili myös menestyksekkäästi Atlantan ja Sydneyn Olympialaisissa ratsastajansa Jos Lansinkin kanssa.

              

 

Cascanon emän Rapsodien isä Rasso on menestynyt esteillä vaikeisiin luokkiin saakka. Cascanon emän emällä Alraunella on kolme World Cup -tasolla kilpaillutta jälkeläistä: Pannok Revance (ratsastaja Lesley Mc Naught-Mändli), Reflex (Ludger Beerbaum) ja Richini (Italian maajoukkueratsastaja).

Rapsodien täyssiskolla Ruandalla on jälkeläinen Comodoro (i. Concorde), joka on kilpaillut kansainvälisiä GP-luokkia ratsastajansa Jasmine Chen kanssa. Ruandan omistaa Paul Schockemöhle.

Kokeile Suomen Hippoksen Heila-jalostusjärjelmällä, miten Cascano sopii sinun tammallesi! LINKKI

 

 Carthago


Capitol I

Capitano
Folla


Perra

Calando I
Kerrin

 

 Rhapsodie


Rasso

Ramiro
Feodora


Alraune

Aar
Astrid