DE BUNTE JUNG


DE BUNTE JUNG

Dinken - Champion du Lys

Holsteiner stallion, born 5.4.2015

Breeder Ahsbas Deike
Owner Ulla & Kimmo Helasuo

 

De Bunte Jung on syntynyt Saksassa vuonna 2015. Poikkeuksellisen värinen De Bunte Jung on suositun Holstein-ori Dinkenin poika. Vuonna 2010 syntyneen Dinkenin  on kehuttu edustavan täydellistä modernin nuoren oriin tyyppiä ja atleettisuuta, ja sen hyppykykyä on kehuttu poikkeuksellisen lahjakkaaksi.

 


Dinkenin isä on Diarado, joka puolestaan on kuuluisan Diamant de Semillyn poika. Diamant de Semilly kuului vuonna 2002 Ranskan MM-kultaa voittaneeseen joukkueeseen yhdessä ratsastajansa Eric Levallois’n kanssa. Diamant de Semillyn isä Le Tôt de Semilly ja legendaarinen isän isä Grand Veneur ovat Ranskan suosituimpia ja tunnetuimpia oreja.

De Bunte Jungin emän Piave II:n emälinja on stamm 569, josta ovat mm. Suomessa vaikuttanut Quasto (Quidam’s Rubin) sekä Rolf-Göran Bengtssonin kilpailuttama Quintero la Silla (Quantum). 

De Bunte Jungin emänemä Lara VI polveutuu Corianosta ja sen emänisä on Lord (Ladykiller). Lara VI on myös täyssisko Quintero Las Sillan emälle Ibara. Lara VI:n isän emä Option oli loistava siitostamma, joka jätti eri oreista kolme menestyksekästä jälkeläistä: Mr Turkey Cartouche (Caletto I), B & H Medicott Isny (Contender) ja Cariana (Corrado I).  Optionin tytär Kimberley (Contender) on emänä hyväksytylle oriille Crawford (Corrado I). Kimberleyn tytär Roxette (Corrado) astutettiin Diamant de Sémillyllä, josta syntyi paljon kiinnostusta herättänyt ori Diarado.

De Bunte Jungin emän isä on kilparadoilla Ludger Beerbaumin ratsastamana menestynyt Champion du Lys. Ratsukko saavutti yhteisellä urallaan mm. Euroopanmestaruuskultaa (joukkue), kaksi Hamburgin Derbyn voittoa, lukusia Grand Prix- ja Nations Cup -voittoja.

 

 

De Bunte Jungin emän emän isä Coriano on jättänyt lukuisia kansainvälisellä tasolla kilpailevia jälkeläisiä, kuten Curtis (Piet Raymakers), Coeur de Lion (Max Kühner), Cargho (Felix Hassmann), Joy FPG (Peter Wylde), Condios (Dermot Lennon) and Cyrano de Bergerac (Franke Sloothaak).

 

*Kokeile Suomen Hippoksen Testiparitusjärjestelmällä, miten De Bunte Jung sopii sinun tammallesi! LINKKI

 

Dinken


Diarado

Diamant de Semilly
Roxette I


Inken I

Cassini I
Dolli

 

 Piave II


Champion du Lys

Laeken
Karene du Lys


Lara VI

Coriano Z
Gana I