ROHKELIKON INTO

ROHKELIKON INTO

Hermeli - Pellervo - Ponseri

Suomenhevosori, syntynyt 2010
Säkä 160 cm
Kasvattajat Kyrklund Marika & Seppänen Johanna
Omistaja Ulla & Kimmo Helasuo


Rohkelikon Into on ratsukantakirjassa ja se on geenitestattu, askellajigeeni DMRT3 AC. Monipuolinen Rohkelikon Into sijoittui 4-vuotiaana toiseksi nuorten suomenhevosten laatuarvostelussa ja oli silloin askellajikokeen paras 4 vuotias. Into oli 5-vuotiaana lattareiden kokonaiskisan 4. ja paras askellajeissa saaden ainoana yli 8 kaikista askellajeista.

Into on erittäin urheilullinen ja monipuolinen, ori on kilpaillut kouluratsastuksessa sijoittuen He A luokissa 2- ja 3-tasolla ja esteratsastuksessa 100 cm:n luokissa. Intoa on myös ajettu. Erinomainen herrasmiehen luonne on täysi 10.

Erisukuisella Intolla ei ole kesäihottumaa. Sukusiitosaste on 3.266%. Inton suvussa on ratsuja 3. sukupolvesta eteenpäin.

Isä Hermeli 1151-93 on palkittu jalostusarvostelussa R-suunnalla I-palkinnolla ja se on Valio-palkittu jälkeläisistään, joita on noin 100. Jälkeläisistä 22 on palkittu jalostusarvostelussa R-suunnalla, joista kuusi I-palkinnolla. Jälkeläisistä yksi on hyväksytty jalostusarvostelussa R-suunnalle. Hermeli on saavuttanut hopeaa ja pronssia suomenhevosten estemestaruuksissa.

Rohkelikon Inton emä Rohkelikon Elli 2238-06 on palkittu jalostusarvostelussa R-suunnalla II-palkinnolla. Elli on sijoittunut 3-vuotiaana laatuarvostelunfinaalin viidenneksi, kilpaillut heA-tasolla ja 100 cm:n luokissa.

Rohkelikon Ellin isä Pellervo 1111-89 on palkittu jalostusarvostelussa R-suunnalla I-palkinnolla ja se on Valio-palkittu 88 jälkeläisestään. Jälkeläisistä 10 on palkittu jalostusarvostelussa R-suunnalla, joista yksi I-palkinnolla. Pellervo on nelinkertainen suomenhevosten estemestari. Pellervon emän jälkeläisissä on myös kaksi muuta varsaa: ruuna Tuli-Ajatus, joka on 130 cm-luokissa kilpaillut suomenhevosten estemestari ja Ktk-ori Orvo Oskari

Sekä Rohkelikon Inton isä Hermeli, isänisä Samuli että emänisä Pellervo ovat kilpailleet esteissä 130cm:n tasolla. Into kantakirjattiin keväällä 2017 pistein 34.

Kokeile Suomen Hippoksen Testiparitusjärjestelmällä, miten Rohkelikon Into sopii sinun tammallesi! LINKKI

 

 Hermeli


Samuli

Kelmi
Akuli


Merri

Uski
Sari

 

 Rohkelikon Elli


Pellervo

Rakkari
Martta


Loitsuliina

Ponseri
Loitsu