QUICK ORION D'ELLE

 

QUICK ORION D'ELLE

Quick Star - Jalisco B - Grand Veneur


Hyväksytty jalostukseen: Holstein, OS-Oldenburger, SWB, ZfdP, FWB
Stamm / tammalinja 74

Syntynyt  2000, säkä n. 167 cm. Kasvattaja Alexis Pignolet.

Quick Orion d’Elle voitti oritestin esteosuuden 134 pisteellä ja 9,5 arvosanoilla irtohypytyksestä. Se hyväksyttiin ensimmäisessä ori-showssaan ollen kaikista oreista paras estehevonen. Ori on kilpaillut kansainvälisellä Grand Prix -tasolla. Quick Orion d’Elle kuuluu suurimpiin Quick Starin hyväksyttyihin jälkeläisoreihin.

Rodunjalostus Quick Orion d’Ellellä on huipputasoista. Quick Orion d’Ellen varsat ovat todella kevyitä ja jaloja. Niillä on kaunis pää, pitkät jalat ja paljon energiaa. Ne ovat melko varovaisia, omaavat hyvän laukan ja tarpeeksi potentiaalia. Videoita Quick Orion d'Ellen jälkeläisistä: LINKKI.


Quick Orion d’Elle on loistava ori hienolla luonteella ja hyvällä terveydellä – kuten myös jälkeläisensäkin!


 
Quick Orion d’Ellellä on loistava sukutaulu. Quick Orion d’Ellen isä Quick Star on Gilles Bertrand de Balandan ratsastama, kansainvälisesti menestyneen ori Galoubet A:n poika. Galoubet A oli sukupolvensa parhaita estehevosia ja myös Rodrigo Pessoan ratsastama huippuori Baloubet du Rouetin isä. Quick Star oli kansainvälisesti erittäin menestynyt Meredith Michaels-Beerbaumin kanssa. Pari voitti yhdessä useita Grand Prix -luokkia. Lisäksi Quick Starilla on muita loistavia estejälkeläisiä, kuten Nick Skeltonin kanssa kilpaileva Big Star, Lauren Hough'n ratsastama Quick Study ja Edwina Tops-Alexanderin kilpailuttama Vleut.
 

 
Quick Orion d’Ellen emälinja tulee Ranskan palkitusta Haras d'Elle -siittolasta, joka on tuottanut urheiluhevosia jo usean vuosikymmenen ajan. Siittolan menestyksekkäitä estekasvatteja on nähty mm. EM-kilpailuissa (Arnhem 2001: Cabri d'Elle - Scott Smith, San Patrigano 2005: Flipper d'Elle - Laurent Goffinet) sekä olympialaisissa (Barcelona 1992, Quell Type d'Elle - Juan Carlos Garcia).

Quick Orion d’Ellen emän Harmonie d’Ellen tammalinja 74 on jättänyt paljon laadukkaita jalostusoreja ja kilpahevosia. Harmonie d’Elle on kilpaillut aina 150-tasolle saakka ja se on Ranskan parhaimmistoon kuuluvan ori Jalisco B:n tytär. Jalisco B on kilpaillut Euroopan mestaruuskilpailuissa 1985 ja olympialaisissa 1988 Soulissa Malta de Costan kanssa. Jalisco B tuotti myös paljon kansainvälisiä estehevosia, kuten Thomas Velinin kilpailuttaman Quidam de Revelin, Steve Guerdatin ratsastaman Jalisca Solierin, Michel Robertin kanssa menestyneen Doller du Murierin ja Luciana Dinizin kilpaileman Mariachin.

Quick Orion d’Ellen emä Harmonie d'Ellellä on kaksi jalostukseen hyväksyttyä veljeä, Gribouille d’Elle sekä Bayard d’Elle SF (Double Espoir – Toscana), jotka ovat molemmat kilpailleet Grand Prix -tasolle asti.

Harmonie d’Ellen täysisisko Capucine d’Elle on emä jalostukseen hyväksytylle ja Grand Prix -tasolla kilpailleelle Niagara d’Elle Z:lle (Quick Star- Jalisco).

Quick Orion d’Ellen täyssisko Fixdesign Pop Lady d´Elle kilpailee kansainvälisellä 150-tasolla. Viimeksi tamma voitti maaliskuun puolivälissä 24 000 euron CSI2** 145-luokan Italian Gorle Minoressa.


Quick Orion d'Elle hyväksyttiin FWB-jalostukseen Ypäjän oripäivillä 2016. Orilautakunnan päätös:

Holstein-, OS-, SWB-, ja ZfdP-kantakirjoissa hyväksytty SF-ori, joka on tehnyt kilpauran kansainvälisellä tasolla. Ori hyväksytään FWB-kantakirjan I-jalostusluokkaan ja sille myönnetään toistaiseksi voimassa oleva jalostukseenkäyttöoikeus.

 

 

Quick Star


Galoubet A

Almé Z
Viti


Stella

Nithard AA
Flora

 

 Harmonie d'Elle


Jalisco B

Almé Z
Tanagra


Toscane d'Elle

Grand Veneur
Jesabelle d'Elle

 

  Ypäjän oripäivillä keväällä 2016

 
      Oriasema Helasuon pihassa keväällä 2016
      (kuva: Hevosurheilu)