SAMURAI FI

SAMURAI FI

Semper Fi – Couleur Rubin – Filius

Ruuna, syntynyt: 5.4.2012, Saksa
kasvattaja: Joachim Schmaeing
omistaja: Oriasema Helasuo

Samurai Fi ruunattiin Saksassa syksyllä 2016, ja kilpailu-ura on käynnistynyt loppuvuodesta Jan-Pierre Frombergerin ratsastamana. Samurai Fi on edistynyt hienosti ja edennyt jo 110/120-luokkiin. Kaudella 2017 ratsukko jatkaa kilpailemista 5-vuotiaiden hevosten luokissa.

 

Samurai Fi  hyväksyttiin sen ollessa 2,5-vuotias, vuoden 2014 Oldenburgin oripäivillä Oldenburg OS –kantakirjaan. Ori valittiin kaikkiaan 329 oriin joukosta Oldenburgin oripäivien finaaliin (34 hevosta), jossa se hyväksyttiin Oldenburgin kantakirjaan jalostuskäyttöön.

Samurai Fi


Samurai Fi edusti Oldenburgin kantakirjan sekä orilautakunnan mukaan modernia urheiluhevostyyppiä ja yltää suvullisesti erityisen kiinnostavaan jalostusluokkaan. Oriin isä Semper Fi on itsekin vielä nuori, moderni urheiluhevonen, joka on saavuttanut urallaan jo erittäin merkittäviä saavutuksia kansainvälisellä esteratsastuksen tasolla. Isäoriin tyyppi ja urheilullisuus näkyy selvästi myös sen jälkeläisissä, kuten sen vielä ainoassa jalostukseen hyväksytyssä pojassa Samurai Fi. Semper Fi:n taustalla on vahva orien Stakkato–Grannus-yhdistelmä, joka on miltei pettämätön estekapasiteetin periyttäjä.

Samurai Fi edustaa emälinjaltaan niinikään kiinnostavaa suoritushevoslinjaa. Samurain emä, Checkiolina on suoraan oriista Couleur Rubin, joka tunnetaan periyttävän erityistä hyppykapasiteettiä jälkeläisilleen. Samurai Fi:ssä kertautuu myös merkittävä jalostusori ja periyttäjä Grannus.

Samurai Fi:n emälinja on periyttänyt useita suoritushevosia sekä jalostukseen hyväksyttyä jälkeläisiä, mm.

S–tasolla hyppääviä suoritushevosia (ratsastaja)
Fandino v. Fruhlingsball (Wulf-Hinrich Hamann)
Gandalf v. Graf Top (Bernd Schulze –Topphoff)
Playboy v. Pontifex (Hans-Peters Heiniger)
Prestige v. Pontifex (Mirko Näther)


Jalostukseen hyväksyttyjä jälkeläisiä
Cabernet v. Casaretto
Callas v. Casaretto Elmar Vinkelau  M – tasolla
Landlob v. Lancer III
Leeroy v. Lacantus
Palisander v. Paradox I
Poleggiov. Polytraum
Samurai Fi
 Katso tästä SAMURAI FI:n isälinja
Katso tästä SAMURAI FI:n emälinja