Baloutelli

Balou du Rouet – Kendra – Nekton

Holsteiner stallion, *23.7.2018, 163,5cm

Lic. FWB
N/N (Non Carrier)/WFFS 

Breeder Fairly Horses Ky
Owner Oriasema Helasuo

Jalo ja moderni nuori ori palkittiin Oripäivien 2021 parhaana 3-vuotiaana! Sillä on loistava estetekniikka, se on kyvykäs ja edustaa eurooppalaisia suoritussukulinjoja.

Baloutelli hyväksyttiin hienoin arvosteluin ja Oripäivien parhaana 3-vuotiaana oriina FWB-kantakirjan I jalostusluokkaan Oripäivillä 2021! Arvosteluissa luki mm.: “Ori edustaa modernia urheiluhevostyyppiä (tyyppi 9). Hypyt ovat tasalaatuisia. Ori esittää hyvää kapasiteettia. Ori on erittäin varovainen ja sillä on hyvä esteäly (tekniikka ja kyky 8). Erittäin rento ja rauhallinen, osoitti rehellistä halua suorittaa (luonne ja yleisvaikutelma 9). Ravi on jäntevää ja lennokasta. Laukka on tasapainoista (laukka 8).” 

Baloutelli esiintyi myös edukseen 3-vuotiaiden ratsastuskokeessa: “Malttavainen selkäännousussa. Hyvä eteenpäinpyrkimys. Ori liikkuu tasaisella kuolaintuntumalla. Laukka on aktiivista ja matkaavoittavaa ja siinä on hyvä tasapaino. Laukannostot olivat molempiin suuntiin onnistuneita. Ori kantaa itsensä hyvin.” Myös eläinlääkäri antoi kehuja käytöksestä: “Kiltti, asiallinen, yhteistyöhaluinen, rauhallinen tarkastaa. (luonne ja käsiteltävyys 10)”.

Orilautakunnan lausunto 2021: “Sopusuhtainen ja jalo, modernia urheiluhevostyyppiä edustava ori. Ori edustaa eurooppalaisia suoritussukulinjoja. Ori hyppää hyvällä tekniikalla käyttäen hypyissä hyvin koko runkoaan. Ori osoitti hyvää kapasiteettia ja suoritti hyvällä asenteella. Lisäksi oriilla on hyvät askellajit. Ori hyväksytään FWB-kantakirjan I jalostusluokkaan ja sille myönnetään jalostukseenkäyttöoikeus vuosiksi 2021-2022.”

Baloutellin isä on Balou du Rouet. Balou de Roueta voidaan pitää kansainvälisesti tunnustettuna jalostusoriina sen nuoresta iästä huolimatta. Balou du Rouet on nyt jo neljättä vuotta peräkkäin WBFSH rankingin TOP 15 ja TOP 12 parhaissa oreissa jälkeläisten perusteella sekä esteratsastuksessa että kenttäratsastuksessa! Balou du Rouetin jälkeläisiä on kilpaillut aina MM- ja EM-joukkueissa asti. Näitä hevosia ovat mm. pronssimitalisti sekä maailmanmestaruuskilpailujen kahdeksanneksi sijoittunut Bianca / Steve Guerdat / SUI ja EM-joukkueiden kulta- ja hopeamitalisti sekä yksittäinen yhdeksänneksi sijoittunut Billy Red / Kristina Cook / GBR. Menestyksen takaajia ovat myös: Saura de Fondcombe / Nadja Peter Steiner / SUI, EM-joukkueiden pronssivoittaja, Brilliant du Rouet / Liubov Kochetova / RUS, maailmanmestaruuskilpailun osallistujat, Babalou / Darragh Kenny / IRL, Aachenissa neljänneksi, sekä Bantou Balou OLD / Laura Klaphake, Baloutinue / Adam Prudent / Yhdysvallat, Botakara OLD ja Baloubet / molempia ratsasti Mario Stevens, Balenciana K / Edouardo Schmitz / SUI, Tiger Lily / Jessica Springsteen / USA, Chaloubet / Johan-Sebastian Gulliksen / NOR, Baloun Fly High / Isabella Russekoff / USA ja Balou Rubin R / Pius Schwizer / SUI, Balance / Toni Haßmann, Botaro / Christian Kukuk, jotka kaikki menestyivät Grand Prix -kilpailuissa ja Nations Cupeissa, sekä Baloun Mascot M / Pia Münker jotka sijoittuivat kolmanneksi Saksan mestaruuskilpailuissa kenttäratsastuksessa.

Pelkästään Saksassa rekisteröityjen Balou du Rouetin jälkeläisten voittopalkintojen kokonaismäärä on yli 4,61 miljoonaa euroa.Oriilla on myös 70 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, mm myös kilpailuissa menestyneet Balzaci/Felix Haßmann, Baccord/Gerrit Nieberg ja Balous Bellini/Lutz Gripshöver. Bundeschampionaatin finaalissa Warendorfissa näkyy vuosittain 5- ja 6-vuotiaiden finaalissa oriin jälkeläisiä. Vaikuttava määrä, 75 jälkeläistä, kilpailee jo S-tason vaativissa luokissa. Baloubetta du Soleil on jo nauttinut kansainvälisestä voitosta Rotterdamissa, jalostukseen hyväksytty ori Horse Gym’s Balzaci/Felix Hassmann on voittanut yksitoista kertaa S-tason luokkia ja sijoittunut ensimmäiseksi kansainvälisissä kilpailuissa esim. Leipzigissä. PBM Best of Balou FBW/Uwe Carstensen voittivat Wiener Neustadtissa vuonna 2011 ja Lars Niebergillä on Balounitossa tuleva mestaruuskisojen ratsu. Oriin jälkeläisiä näkyy joka vuosi varsa- ja ratsuhuutokaupoissa Saksassa ja ulkomailla.

Oriin menestys oli odotettavissa. Balou du Rouetin isä on maailmankuulu Baloubet du Rouet, kolminkertainen World Cup voittaja ja Olympia kultamitalisti, joka on rankattu WBFSH:n esteoriiden listalla ykköseksi ja se on tuottanut valtavan joukon kansainvälisiä urheiluhevosia. Balou du Rouet on ori jota pidetään legendaarisen Baloubet du Rouetin menestyneimpänä jälkeläisenä jalostuksessa. Balou du Rouetin emästä Georgiasta on myös Cornet’s Balou, vuoden 2011 5-vuotiaiden Bundeschampionaatin voittaja ja on yhteydessä linjaan joka on tunnettu myös oreista Daddy Cool, Lord Sandro ja Sandrissimo. Balou du Rouet itse sai huimat 9.2 30-päivän testissä Vechtassa. Nuorena hevosena se voitti ja sijoittui paljon nuorten hevosten luokissa, voitti mm. Bundeschampionaatin karsintakilpailun huippupisteillä 9.2 ja oli finaalin kuudes 6-vuotiaana. Balou du Rouet kilpaili voitokkasti aina 150cm luokkiin asti.

Baloutellin emä Kendra on kilpaillut 140-tasolla ja sen täysveli Nintendo 150-tasolle saakka Saksassa. Emän sisko Prisma (i.Limbus) on jättänyt mm.Anna-Julia Kontion ja Kevin Stautin alla nähdyn Lorenzon, joka kilpaili 160-tasolla sekä Calimban (140-taso). Baloutellin holsteiner emälinjasta 5964 oon myös mm jalostukseen hyväksytyt oriit Caretello B, Campbell VDL, Chacco Chacco ja Caribo sekä monta muuta GP tason hevosta, mm. Concord, Convent, Caretina, Cassandra, Crespo, Licardo, Vileria, Kora V, Carossa ja Glory.

Baloutellin emänisä Nekton on ollut merkittävä ori holsteiner-jalostuksessa, sekä isänsä Nimmerdorin että emälinjansa kautta. Nektonin emänemä Viola on kuuluisan Dobel’s Centon emä, joka oli yksi menestykkäimmistä oreista kansainvälisillä kilparadoilla. Ratsastajansa Otto Beckerin kanssa Dobel’s Cento voitti mm joukkuekultaa vuonna 2000 Sydneyn Olympialaisissa. Nekton itse menestyi kansainvälisissä estekilpailuissa S*** tasolla Lars Bak Andersenin kanssa. Sillä on 11kpl jalostukseen hyväksyttyjä orijälkeläisiä ja 11kpl kansainvälisellä 160-tasolla kilpailleita jälkeläisiä. Baloutellin emänemänisä Lantaan näkyy monen menestyneen kilpahevosen ja jalostusorin emän puolella.

Hinnat:

Astutusmaksu kausi 350,00€ (Maksu ennen ensimmäistä siemennystä/siirtoa)
+ Tiineysmaksu 90 vrk tiineydestä 580,00€
Katso tarkemmat tiedot hinnastostamme.
Mahdollisuus myös Jousto laskuun ja osamaksuun!

Baloutelli on tulevaisuuden hevonen, huippusukuinen ja moderni suorittaja!

Kokeile Suomen Hippoksen Heila-jalostusjärjelmällä, miten Baloutelli sopii sinun tammallesi!

Balou du Rouet  Baloubet du Rouet Galoubet A
Mesange du Rouet
Georgia Continue
Georgette II
Kendra 2693 Nekton Nimmerdor
Legende IX
Desiree XVI Lantaan
Zilli

Galleria

Videot