Calandor

Casalido – Landor S – Contender

Oldenburger stallion, 2017, 172cm

Breeder Gerd Sosath

WFFS negative

 

Calandorissa yhdistyy kaikki olennaiset modernin estehevosen piirteet. Vuoden 2019 Oldenburgin oripäivillä ori ei pelkästään häikäissyt tuomaristoa ja yleisöä vain sen nopeilla reflekseillä vaan myös loppumattomalla skoupillaan ja fantastisella hyppytyylillä.

Calandorissa yhdistyy kaikki olennaiset modernin estehevosen piirteet. Vuoden 2019 Oldenburgin oripäivillä ori ei pelkästään häikäissyt tuomaristoa ja yleisöä vain sen nopeilla reflekseillä vaan myös loppumattomalla skoupillaan ja fantastisella hyppytyylillä.

Isä Casalido suoritti 30 päivän oritestinsä vuonna 2014 Redefinissä erinomaisin pistein ja sai hyppykapasiteetista 9.5. Vuonna 2015 Casalido osallistui ensimmäisiin kilpailuihinsa voittaen nuorten hevosten 110 cm luokan. Casalido on tehnyt vaikutuksen ensimmäisillä jälkeläisillään, Oldenburg-International yhdistys palkitsi Casalidon 1c-Main Premium -palkinnolla upeista varsoista. Vuonna 2016 Casalido kvaalasi itsensä Bundeschamppionaattiin ja voitti muun muassa kolme kvaaliluokkaa peräkkäin. Casalido sijoittui myös toiseksi Warendorfin pienessä finaalissa. 2017 ori voitti Gerd Sosathin kanssa yhteensä yhdeksän Bundeschamppionaat kvaali -luokkaa peräkkäin ja kvaalasi näin itsensä lukemattomia kertoja finaaliin. Gerdin loukatessa itsensä vain kaksi päivää ennen Bundeschamppionaattia, ratsasti Hendrik lopulta orilla pienessä finaalissa sijalle kuusi. 2018 Casalido oli erittäin menestyksekäs nuorten hevosten S-tasolla ja kvaalasi jälleen Bundeschamppionaattiin. Ori suoritti todella vakuuttavasti ja sai luvan kilpailla Lanakenin nuorten hevosten MM-kilpailuissa. Vuonna 2019 sijoittui useita kertoja aina 145cm luokkiin asti ja menestyi erittäin hyvin muun muassa kansainvälisillä Youngster Toureilla Kronebergissa, Hampurin Derbyssä, Verdenissä ja Paderbornissa. Casalido sijoittui upeasti myös toiseksi 8-vuotiaiden Equiline Youngster Cupissa.

Calandorin emä, St.Pr ja Eliitti tamma Lady Heida II (i. Landor S) sai täyden 10 pistettä tammatestinsä estekokeesta. Tämä tamma on myös emä 155cm tasolla kilpailevalla hyväksytyille oreille Cador ja Diamant de Landor.

Lady Heida on täyssisko eliitti tamma Lady Heida I:lle. Tämän tamman takaa on muun muassa kansainvälisesti upeasti menestynyt Lady Lordana OLD (S*****) niin kuin myös Lady Gaga I, Lady Gaga II ja Cantone. Lady Heidan tytär Lady Pleasure taas on jättänyt hyväksytyn orin Diamant de Plaisirin, joka sijoittui suuressa Bundeschamppionaatin finaalissa ja voitti kansainvälisen nuorten hevosten tourin Holgen Wulschnerin kanssa.

Tämä erittäin menestyksekäs ja arvostettu emälinja on tuottanut lukuisia hyväksyttyjä oreja kuten Landor S, Lagoheidor G, Cador, Lambrusco Ask, Landwerder, Incello, Kumano, Cesaro, Cordanos, Livestream, Omnistar, Coulthard, Sampras, Degas, Aqua Marin, Campitello, Golden Grannus, Cyper Boy ja Celantus.

 

Hinnat:
Calandorin astutuskausi

800e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

Casalido Casall Caretino Caletto II
Isidor
Kira XVII Lavall I
Maltia
Kyara Calido I Cantus
Baroness VII
Verona I Calypso II
Gerlis
St.Pr./ El.St. Lady Heida II Landor S Landadel Landgraf I
Novella
El. St. Fureida II Godehard
El. St. Fureida
St.Pr./ El.St. Formosa Contender Calypso II
Gofine
El.St. Fureida Furioso II
Heida II

Videot