Cascano

Carthago – Rasso – Aar

Bayerisches warmblut, *2000, Saksa, 174cm

Lic. Bayern, OS, tammakohtaisella luvalla FWB
N/N (Non Carrier)/WFFS

Breeder Hans Schlachter
Owner Ulla & Kimmo Helasuo

Suorituskykyä joka periytyy sukupolvelta toiselle! Ainoa Suomessa astuva ori suoraan legendaarisesta Jos Lansinkin olympiahevosesta Carthago Z!

Cascano oli 3-vuotiaana oritestissään Bayernissa paras estehevonen saadessaan 8 pistettä laukasta ja ennätysmäiset 10 pistettä hyppykyvystään. Vuonna 2011 oriin suorituskyky sekä vahva periyttäjälinja huomioitoon ja Cascano sai jalostusluvan myös OS Oldenburg Internationalissa. Ori on kilpaillut esteillä S-tasolla (140-150) sijoittuen. Lisäksi se on osallistunut Bundeschampionaattiin sekä nuorten estehevosten MM-kilpailuihin.

Cascano edustaa erittäin vahvaa suorituspohjaista estehevoslinjaa maailmankuulun isänsä Carthagon ja emälinjansa Rhapsodie – Alraune -kautta.

Carthago Z on tammalinjasta 162 ja se on jättänyt lukuisia erinomaisia kansainvälisellä tasolla kilpailevia urheiluhevosia, sekä yli 30 siitokseen hyväksyttyä oria. Oritestissään Carthago Z sai arvosanan 9,5 irtohypytyksestä ja 10 hyppykyvystä. Carthagoa voidaan pitää aikansa parhaimmista estekyvyn periyttäjistä. Jalostuksessa Carthago on periyttänyt jälkeläisilleen oman hyppykykynsä ja helpon ratsastettavuuden sekä yhteistyöhalukkuuden. Vuonna 1997 ori johti Saksan indeksiä 182 pisteellä.

Carthago Z:lla on monia sijoituksia Grand Prix -tasolta sekä Nations Cupeista. Ori kilpaili myös menestyksekkäästi Atlantan ja Sydneyn olympialaisissa ratsastajansa Jos Lansinkin kanssa.

Cascanon emän Rhapsodien isä Rasso on menestynyt esteillä vaikeisiin luokkiin saakka. Cascanon emänemällä Alraunella on kolme World Cup -tasolla kilpaillutta jälkeläistä: Pannok Revance (ratsastaja Lesley Mc Naught-Mändli), Reflex (Ludger Beerbaum) ja Richini (Italian maajoukkueratsastaja).

Rapsodien täyssiskolla Ruandalla on jälkeläinen Comodoro (i. Concorde), joka on kilpaillut kansainvälisiä GP-luokkia ratsastajansa Jasmine Chen kanssa. Ruandan omistaa Paul Schockemöhle.

Cascanolla on jälkeläisiä, jotka ovat syntyneet vuosina 2005―2015. Jälkeläisistä on sanottu arvioinneissa seuraavaa: esteellä voimakas ja nopea ponnistus, avaa hyvin takaa, varovaisuus ja voimakas laukka sekä hyvä esteäly.

Suomessa syntyneet jälkeläiset He’las Esperanza , He’las Elvira ja He’las Estrella ovat aloittaneet lupaavasti estekilpauraansa. Kyvyt Esiin -tapahtumissa ovat debytoineet He’las Con Ferrari, He’las Calimero ja He’las Fredrika.

Muita Cascanon jälkeläisiä ovat mm.  Top Cantara , Caruso 451, Cäsar, Casthor , He’las Escada, He’las Ellen, Juniper Cleopatra , He’las Cascar , He’las Gigi, He’las Grisel, He’las Corvette, He’las Garcia.

Cascano periyttää hyppykykyä ja hyvää luonnetta!

 

Kokeile Suomen Hippoksen Heila-jalostusjärjelmällä, miten Cascano sopii sinun tammallesi!

Carthago Capitol I Capitano
Folla
Perra Calando I
Kerrin
Rhapsodie
Rasso
Ramiro
Feodora
Alraune Aar
Astrid

Galleria

Videot