Casiro

Cassini I – Landgraaf I – Ramiro

Holsteiner, 2002, 171cm

Breeder Christiane Kuhn

WFFS positive

Casiro on erinomainen periyttäjä kaikissa lajeissa. Casiron jälkeläiset ovat menestyksekkäitä niin vaativissa esteluokissa kuin myös hunter-, koulu- ja kenttäluokissa. Casiro on Holstein 1c premium –palkittu ori, jolla on korrekti rakenne ja erittäin laadukkaat askellajit. Casirolla on erinomainen hyppytekniikka ja valtava hyppykapasiteetti. Vuonna 2005 Casiro suoritti erinomaisen 30 päivän testin Adelheidsdorfissa saaden kokonaistulokseksi 8,3 ja hyppäämisestä 8,66.

Casiro on erinomainen periyttäjä kaikissa lajeissa. Casiron jälkeläiset ovat menestyksekkäitä niin vaativissa esteluokissa kuin myös hunter-, koulu- ja kenttäluokissa.

Casiro on Holstein 1c premium –palkittu ori, jolla on korrekti rakenne ja erittäin laadukkaat askellajit. Laukka on ylämäkeen, ravi on lennokas ja käynti on rento. Casirolla on erinomainen hyppytekniikka ja valtava hyppykapasiteetti.

Vuonna 2005 Casiro suoritti erinomaisen 30 päivän testin Adelheidsdorfissa saaden kokonaistulokseksi 8,3 ja hyppäämisestä 8,66. Vuosina 2006, 2007 ja 2008 Casiro menestyi nuorten hevosten luokissa ja kvaalasi myös Sakasan nuorten hevosten mestaruuskilpailuihin, ”Bundeschampionaattiin”. Myöhempinä vuosina Casiro on saavuttanut hyviä sijoituksia aina GP-tasolle asti ja osallistui nuorten hevosten MM-kilpailuihin Lanakenissa. Casiro on myös voittanut puissance –luokan, jossa se hyppäsi 210 cm ja voitti myös ensimmäisen six bar –luokkansa.

Casiron Saksan ratsastajainliiton esteindeksi on 148 ja kouluindeksi 126. Casiro periyttää hyvää ratsastettavuutta ja sen jälkeläiset ovat menestyeet niin este-, koulu- kuin kenttäkilpailuissa.

Casiron sukutaulusta löytyvät muun muassa huippuperiyttäjät Cassini I, Landgraf I ja Ramiro. Casiro on Holsteinin emälinjasta 318 D1 ja tästä samasta emälinjasta ovat muun muassa maailmanmestari Cumano (i. Cassini I) ja Derby –voittaja Boy (i. Ladykiller xx) sekä Boyn täysveli hyväksytty ori Ladalco. Lisäksi hyväksytyt oriit Casino (i. Capitol I), Centesimo I (i. Cento), Centesimo II (i. Cento), Counter Star (i. Counter), Fokus I (i. Fangball), Fokus II (i. Fangball), Grand Liaison (i. Großfürst), Labrador (i. Ladykiller xx), Landaris (i. Landgraf I), Libretto (i. Liguster), Resolut (i. Rhytmus) ja Wildfang (i. Wildfeuer) ovat Holsteinin emälinjasta 318 D1.

Casiron emän, Generationin, jälkeläisistä on Casiron lisäksi kaksi hyväksyttyä oria, Casiron täysveli Casiro II sekä Quite Zero (i. Quite Capitol). Lisäksi esteradoilla menestyneet Caplander (i. Capo), Classic Europe (i. Carthago) ja Championica (i. Champion du Lys) ovat samasta emästä Casiron kanssa. Casiron emänemän, Bataillonin, jälkeläisiä ovat Lavada (150 cm, i.Lavado), Cord Classique (150 cm, i. Cor de la Bryère), LaRocca (135 cm, i. Lansing), Cara Colucci (135 cm, i. Caretello B)
sekä Lester (i. Lavall I), joka myytiin korkealla hinnalla PSI –huutokaupassa.

Hinnat:
Casiron astutuskausi (tammakohtainen lupa)

1300e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

Cassini I Capitol I Capitano Corporal
Retina
Folia Maximus
Vase
Wisma Caletto II Cor de la Bryère
Deka
Prisma Mahmud
Cerena
Generation Landgraf I Ladykiller xx Sailing Light xx
Lone Beech xx
Warthburg Aldato
Schneenelke
Batallion B Ramiro Raimond
Valine
Variation Ladalco
Karenz

Videot