Florenz

Florencio – Sandro Hit – Donnerhall

Hannoverian, 2011, 172cm

Breeder Dr. Rolf-Peter Schulze

WFFS negative

Florenz on elegantti urheiluhevonen joka vakuuttaa kaikilla osa-alueilla. Florenz suoritti vuonna 2014 30 päivän testin korkeimmalla siitosarvolla kaikkien osallistuneiden orien joukosta ja sai 157 pistettä.

Florenz on elegantti urheiluhevonen joka vakuuttaa kaikilla osa-alueilla. Oldenburgin lisensioinnissa Florenz teki vaikutuksen yleisöön sen liikkeillä ja karismalla. Suurin osa paikallaolijoista oli varma siitä, että Florenz saisi Premium -palkinnon. Monelta jäi kuitenkin huomioimatta fakta, että Florenz on Hannoverian eikä suinkaan Oldenburg ja Premium -palkinnon voivat saada vain Oldenburgit. Vaikka ori ei tuota palkintoa saanutkaan, on selvää että sillä on erinomaiset näkymät niin kilpa-, kuin jalostusorina. 

Vuonna 2014 ori kilpaili ensimmäistä kertaa ja voitti luokkansa. Florenz sijoittui myös kolmanneksi Hannoverin alueen mestaruuskilpailussa ja se nimettiin Bundeschamppionaatiksi. Florenz suoritti vuonna 2014 30 päivän testin korkeimmalla siitosarvolla kaikkien osallistuneiden orien joukosta ja sai 157 pistettä. Lopulliset pisteet olivat 9.4. Ori sai käynnistä 10.0, ravista 9.0, laukasta 9.25, ratsastettavuudesta 9.5 ja 7.75 hypystä. 

Vuonna 2015 Lukas Fischer aloitti työskentelyn orin kanssa. Jo ensimmäisestä kilpailusta asti kaksikko teki hienoja tuloksia. Pari voitti ensimmäisen kilpailun pistein: ravi 9.0, laukka 9.0, käynti 9.0, yleisvaikutelma 9.0 ja koulutusaste 9.5. He sijoittuivat sekä Hannoverin mestaruuskilpailuissa sekä Bundeschamppionaatissa sijalle neljä. 

Vuonna 2016 kvaalasi jälleen Bundeschamppionaattiin voittamalla karsintaosakilpailun Unnassa pistein 8.4 ja Rastedessa pistein 8.5. Isossa finaalissa Bundeschamppionaatissa ori sijoittui tilalle 9. 

Myös vuonna 2017 ori hurmasi jälleen tuomariston, mutta tällä kertaa uuden ratsastajansa, Rieke Schniederin kanssa. He kvaalasivat 6-vuotiaiden Bundeschamppionaattiin pistein 8.3 Bülkausta. 

Vuonna 2018 Florenz kilpaili ensimmäistä kertaa S-tasolla ja sijoittui useita kertoja. Vuonna 2019 ori on siirtynyt kilpailemaan Intermediate I hyvillä tuloksilla. 

Florenzin sukutaulussa yhdistyvät neljä parasta mahdollista oria viime vuosilta: Florencio, Sandro Hit, Donnerhall ja Landadel. 

Isä Florencio voitti nuorten hevosten maailmanmestaruden vuonna 2004 ja 2005. Näiden menestyksekkäiden vuosien jälkeen ori on kilpaillut Hans Peter Minderhoudin kanssa Intermediate I tasolla. 

Emän isä Sandro Hit taas on Bundeschamppionaatti ja 6-vuotiaiden nuorten hevosten maailmanmestari. Sandro Hit on jättänyt jälkeensä yli 190 hyväksyttyä oria ja vain pelkästään Saksassa kilpailee korkeimmalla tasolla yli 200 sen jälkeläistä. Sandro Hit on sijoitettu toiselle sijalle maailmanlaajuisessa WBFSH rankingissa. 

Emälinjasta on saatu myös useita hyvin menestyneitä estehevosia kuten Celtas Chidambaram (150cm, A. Kuosmanen/FIN), Show Jumper (B. Mascenti/ITA), Sinlcaire (T. Utsunomiya/JAP) ja Dumbledore. 

Tämän lisäksi emälinja on tuottanut useita hyväksyttyjä oreja kuten Law and Order, Atrejou by Absatz, Graphito (150 cm), C’est la Vie (150 cm, H. Lugge), Pik Ayolo (int. 150 cm, N. Steffen/SUI), Quick Check, Borowski by Brentano II  ja Dynamit de Luxe.

Hinnat:
Florenzin astutuskausi

1200e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

Florencio Florestan I Fidelio Furioso II
Laura
St.Pr.M. Raute Rheingold
St.Pr.M. Gode
Walessa Weltmeyer World Cup I
St.Pr.M. Anka
Pirelli Pik Bube II
Waldrun
Sandro Lady Sandro Hit Sandro Song Sandro
Antenne II
EM Loretta Ramino
Lassie
St.Pr.M. Donnerlady Donnerhall Donnerwetter
Ninette
St.Pr.M. Landlady Landadel
Layola

Videot