For Austria

For Romance – Diamond Hot – Landadel

Oldenburger stallion, 2017, 174cm

Breeder Dr. Rolf-Peter Schulze

WFFS negative

For Austria on kolme todella näyttävää askellajia ja harmooninen olemus. Orilla on uskomattoman ihana luonne ja optimaalinen halu suorittaa ja treenata. Vuonna 2017, jolloin For Austria tunnettiin vielä nimellä Florenziko, oli kallein varsa Oldenburgin Elite huutokaupassa. 

For Austria on hieno ori jolla on laaja raami, kolme todella näyttävää askellajia ja harmooninen olemus. Orilla on uskomattoman ihana luonne ja optimaalinen halu suorittaa ja treenata.

Vuonna 2017, jolloin For Austria tunnettiin vielä nimellä Florenziko, oli kallein varsa Oldenburgin Elite huutokaupassa. Tämä huikean kaunis ori vakuutti nopeasti kaikki ja se myytiin 110 000 eurolla.

For Austrian isä For Romance I OLD oli finalisti arvostetussa Burg-Pokalissa ja on sen jälkeen kilpaillut hyvin tuloksin aina Grand Prix tasolle asti Therese Nilshagenin kanssa. Ori oli myös Oldenburgin Champion Ori, Main Premium Winner ja Stallion of the Year vuonna 2019. For Romancen varsat ovat olleet usein erinäisten huutokauppojen kalleimpia ja sen ensimmäisen dropin varsat ovat ylittäneet kaikkien odotukset koska suurin osa oriin pojista on lisensioitu ja niille on myönnetty useita Premium ori -titteleitä. Tällä hetkellä oriilla on yli 30 hyväksyttyä orivarsaa ja lukuisia premium tammoja.

For Romancen täyssisko Fasine voitti 6-vuotiaiden koulupuolen Bundeschamppionaatin ja oli kaikista kallein hevonen 36:ssa PSI huutokaupassa. Tällä hetkellä ori suorittaa hyvillä tuloksilla Intermediaire I luokissa.

Emän isä Diamond Hit on palkittu kansainvälisenä TOP orina. Orin ollessa 4-vuotias se saavutti Vice State Champion ja Vice Bundeschamppion -tittelit. Vuonna 2005 ori palkittiin VTV vuoden kouluori palkinnolla. Lukuisilla kouluhevosilla, Bundeschamppionaattin osalistuneita hevosia myöden, on Diamond Hit sukutaulussaan. Muun muassa orin poika Dominy voitti Bundeschamppionaatin 5-vuotiaana vuonna 2017.

For Austrian emälinja polveutuu Golden Gatesta. Sen äiti on Lord of Loxleyn sisko, joka on menestynyt kansainvälisesti GP-luokissa. Myös jalostukseen hyväksytyt orit Charme, Atrejou, Law ja Order, C’est la Vie (S-taso esteratsastuksessa), Borowski ja Sosathien Florenze (lntermediaire I) kuuluvat For Austrian emälinjaan.

Hinnat:
For Austrian astutuskausi (tammakohtainen lupa)

1000e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

For Romance Fürst Romancier Fürst Heinrich Florestan I
Dawina
Ronja Romancier
Edwina
El.St. Gesina Sir Donnerhall I Sandro Hit
St: Pr./El.St. Contenance D
Gesine Don Schufro
Gaby
Diamond Lady Diamond Hit Don Schufro Donnerhall
El.St. Fiesta
El.St. Loretta Ramino
Lassie
St.Pr.St. Landlady Landadel Landgraf I
Novella
Layola Laibach
St.Pr.St. Golden Gate

Videot