For My Pleasure

For Pleasure – Vigo d’ Arsouilles – Guidam

AES stallion, *2016, 168cm

Kasvattaja GPH Stud (VOF Angenent)

WFFS (selvityksessä)

 

For My Pleasure on moderni nuori ori, jolla on erinomainen suoritussuku.

AES kantakirjaan hyväksytty ori For My Pleasure on hyvin moderni ori legendaarisesta For Pleasuresta. Sen suvussa on kansainvälisiä huippuja sekä maailmankuuluja jalostusoreja. Gerd Sosath löysi For My Pleasuren Hollannista irtohypytys-kilpailuista ja ihastui siihen heti. For My Pleasure oli paras esteori 100 päivän testissä Puolassa. Se sai 9.0 hyppykyvystä ja 8.9 irtohypytyksestä.

Gerd: “Ihastuin oriin heti. Nyt se näyttää jo laatunsa satulan alla ja sen ensimmäisen ikäluokan varsat ovat hyvin kauniita ja sporttisia. Pidän erityisesti siitä, että myös sen emä on on menestyksekäs kansainvälisellä tasolla.”

Isäori For Pleasure kuului Saksan Nation Cup joukkueeseen vuosien ajan.Yhdessä Lars Niebergin kanssa se voitti joukkuekultaa Atlantan Olympialaisissa 1996, joukkuekultaa Mannheimin EMssä 1997 ja joukkuekultaa EM 1999. Myös Marcus Ehning menestyi oriin kanssa loistavasti: Joukkuekultaa Olympialaisissa Sydenyssa 2000 ja neljäs henkilökohtainen sija, Saksan mestaruuskultaa 2002 ja useita voittoja GP-luokissa, World Cupeissa ja Nations Cupeissa ympäri maailman.

For Pleasure on myös jättänyt lukuisia kansainvälisesti menestyviä jälkeläisiä: Fit For Fun/Luciana Diniz, Funky Fred/Marcus Ehning, Epleaser van’t Heike/Christian Ahlmann, Forchello/Amke Stroman, Firth of Lorne/Marcus Ehning, For Felicila/Pedro Veniss, Atlanta/Meredith Michaels-Beerbaum, Barron/Lucy Davis, Farina/Rene Tebbel, Fiery/Lars Nieberg ja Firth of Clyde/Christian Ahlmann. For Pleasure on jättänyt yli 50 jalostukseen hyväksyttyä oria.

Emänisä Vigo d’Arsouilles voitti henkilökohtaisen kultamitalin Kentuckyn MMssä Philippe Lejeunen kanssa ja joukkuepronssia Belgian joukkueelle. Ratsukko menestyi useissa GP-luokissa ympäri maailman. Vigo d’Arsouilles on jättänyt useita kansainvälisesti 160cm tasolla menestyneitä jälkeläisi, kuten Vagabond de la Pomme, Go Easy de Muze, Dixson ja Figo de Muze.

For My Pleasuren emä Hinosa C oli menestyksekäs jo 6-vuotiaana kansainvälisissä Youngster Tour kilpailuissa yhdessä ratsastajansa Lyanne Kuypersin kanssa. Nyt Hinosa C kilpailee kansainvälistä huippuratsastaja Maikel van der Vleutenin kanssa. 

Emälinjasta on myös useita S-tasolla menestyneitä hevosia kuten Colore, Parker, Carinosa Z, Darinosa C, Ferrero Rocher, Copperville ja Earinosa.

Hyväksytty AES ja Oldenburg-International.

Hinnat:

For My Pleasure astutuskausi (tammakohtainen lupa)

1000€ (miinus 100€ hyvitys ennakkomaksusta)

For Pleasure Furioso II Furioso xx Precipitation xx
Maureen xx
Dame de Ranville Talisman
Que je suis Belle
Gigantin Grannus Graphit
Odessa
Goldi Goya
Fortuna
Hinosa C Vigo d’ Arsouilles Nabab de Rêve Quidam de Revel
Melodie en Fa
Illico d’Arsouilles Fleuri du Manoir
Venzin d’ Arsouilles
Ninosa II Guidam Guidam de Revel
Fougere
Jarinosa Nimmerdor
Arinosa

Galleria

Videot