Herakles

Catoki – Landor S – Corofino I

Oldenburger stallion, 2012, 169cm

Breeder Alfons Brüggehagen

WFFS negative

5-vuotiaana Herakles voitti nuorten hevosten MM-kilpailut Lanakenissa. Ori palkittiin ”Vice Champion” -palkinnolla sen ollessa 6-vuotias KWPN orilautakunnan puolesta. Tämä ori on kilpaillut tasaisesti hyvillä tuloksilla ja sijoittui muun muassa toiseksi todella tärkeässä oreille suunnatussa kilpailussa vuosina 2017 ja 2018. 

Herakles on kuin kopio isästään Catokista. Herakles lisensioitiin vuonna 2015 Hollannin KWPN liiton toimesta s´Hertogenboschissa. 5-vuotiaana Herakles voitti nuorten hevosten MM-kilpailut Lanakenissa ja on sen jälkeen ollut todella voitokas muun muassa kansainvälisissä kilpailuissa Opglabbekissä. Ori palkittiin myös ”Vice Champion” -palkinnolla sen ollessa 6-vuotias KWPN orilautakunnan puolesta. Tämä ori on kilpaillut tasaisesti hyvillä tuloksilla ja sijoittui muun muassa toiseksi todella tärkeässä oreille suunnatussa kilpailussa vuosina 2017 ja 2018. Vuonna 2019 Herakles sijoittui S-tason kilpailuissa ja kvaalasi itsensä Bundeschamppionaattin.

Cadorin isä Catoki on todella tunnettu estehevonen kansainvälisellä tasolla. Gerd Sosath ratsasti oria sen uran alkuvaiheen, mutta muun muassa World Cup -luokat Catokilla on hypännyt Philipp Weishaupt. Catokin jälkeläiset ovat erittäin menestyneitä, hyvänä esimerkkinä muun muassa Catch Me if You Can, joka sai joukkuepronssia MM-kilpailuissa Tyronissa 2018 Laura Klaphaken kanssa.

Emän puolelta tämä moderni ori polveutuu orista Landor S ja Holstein oreista Corofino ja Landgraf I. Landor S vahvistaa asemaansa parhaimpien kansainvälisten estehevosten keskuudessa kaiken aikaa. Kilpauransa aikana Landor S voitti Bundeschamppionaatin 6-vuotiaana ja sai myöhemmin Oldenburgin ”Vuoden ori” -tittelin sekä saavutti lukuisia voittoja ja sijoituksia 150-tasolle saakka. Vaikka Landor S oli upea kilpahevonen, on sen suurin ja tärkein perintö ollut sen jälkeläisten huima laatu. Landor S on vuosien saatossa todistanut olevansa vahva, isojen luokkien estehevosten periyttäjä.

Heraklesin emän täyssisko on jättänyt hyväksytyn esteorin Lissabonin (i. Lordanos). Myös Cara Come On ja Calypsa ovat todella menestyksekkäitä S-tason estehevosia ja hyviä esimerkkejä tästä emälinjasta.

Herakles edustaa Holsteinin emälinjaa 5331.

Hinnat:
Heraklesin astutuskausi (tammakohtainen lupa)

1000e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

Catoki Cambridge Caletto I Cor de la Bryère
Deka
Hilgunde Marlon xx
Dietlinde
Bilda Silvester Silbersee
Hallig
Vordula Cor de la Bryère
Limburg
La Costa Landor S Landadel Landgraf I
Novella
El.St. Fureida 2 Godehard
El.St. Fureida
K-Costa Rica Corofino I Corrado I
Valeska IV
La Toya Landgraf I
Tirade

Videot