Honoré du Soir

E.S. Easy Game – E.S. Latimer – E.S. Banditentraum

Trakehner, 2012, 175cm

Breeder Marten Hillmann

WFFS negative

Tässä orissa on hurja määrä potentiaalia ja sen tekniikka niin irtohypytyksessä kuin ratsastajan kanssa on hieno. Ori suoritti 30 päivän testin Schlieckaussa koulupistein 8.26 vuonna 2015.

Honoré du Soir on todella elegantti Trakehner Premium ori jolla on upea käynti, todella rytmikäs ravi ja näyttävä laukka. Orilla on loistava työmoraali ja se on ratsastettaessa aina kuin kotonaan paikasta riippumatta. Honoré du Soir suorittaa aina ylivoimaisen helpon oloisesti. Tässä orissa on hurja määrä potentiaalia ja sen tekniikka niin irtohypytyksessä kuin ratsastajan kanssa on hieno. Ori suoritti 30 päivän testin Schlieckaussa koulupistein 8.26 vuonna 2015.

Vuonna 2016 ori voitti nuorten hevosten koululuokan tasolla A. Vuonna 2017 ori suoritti Stallion Sport -testin menestyksekkäästi ja voitti kilpailuissa nuorten hevosten L-luokan. Honoré du Soir palkittiin myös 1c-Main Premium palkinnolla Oldenburg yhdistyksen puolesta. Vuonna 2019 Honoré du Soir voitti muun muassa nuorten hevosten M-tason kilpailun ja sijoittui useita kertoja nuorten hevosten luokissa.

Honoré du Soir ja Millenium jakavat saman isäorin, Easy Gamen, joka on Gribaldin poika. Easy Game oli todella menestynyt Inter I luokissa ja se julistettiin Trakehner Verbandin toimesta Eliitti oriksi jo nuoressa iässä. Gribaldi taas valittiin WBFSH:n toimesta maailman parhaaksi koulupuolen siitosoriiksi vuonna 2014. Vuonna 2016 ori listattiin toiselle sijalle samassa kategoriassa.

Emälinjan puolelta Honoré du Soir on puoli-veli Soirée d´Amourille joka voitti Bundeschamppionaatin ja oli Oldenburgin alueen 3-vuotiaiden mestari vuonna 2012. Vuonna 2014 tämä tamma sijoittui toiseksi 5-vuotiaiden Bundeschamppionaatissa ja sijoittui samana vuonna myös viidenneksi nuorten hevosten MM-kilpailuissa. Tällä hetkellä tamma kilpailee Inter I tasolla.

Hinnat:
Honoré du Soir astutuskausi

900e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

E.S. Easy Game E.S. Gribaldi Kostolany Enrico Caruso
Kapstadt
E.M. Gondola II Ibikus
Gloria VI
Pr./EM Evita XII Schwadroneur E.S. Arogno
EM Schwalbenburg
Elica Cannon Row xx
EM
Lara Croft E.S. Latimer Saint Cloud Neuquen xx
St.Pr.M. Silke
Lara XII Caprimond
Larissa XXI
Happy V E.S. Banditentraum Kiebitz
Beauty
Happy III Schwalbenzug
Heidi VII

Videot