Siirtomaksu / sperman lähetys

98,00 

Hinta sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): 10005 Osasto:

Kuvaus

Soita ensin tilaus jossa sovitaan lähetystavasta puh. 040 195 1434. Maksa sen jälkeen tämä siirtomaksu.

Siirtospermatilaukset
Siirtopermatilaukset tulee tehdä edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä numeroon 040 195 1434. Maksa astutusmaksu sekä siirtosperman lähetys-/noutomaksu ennen siemennystä/siirtoa. Myös tilauslomakkeen täytyy olla täytetty ennen ensimmäistä tilausta. Huomioithan hypytyspäivät sekä mahdolliset pyhäpäivät tilausta tehdessäsi.

Orien hypytyspäivät
Hypytyspäivät Helasuon oriasemalla ovat maanantai, keskiviikko sekä perjantai. Poikkeuspäiviä saattaa olla pyhäpäivät, samoin siirtosperman lähetys ei onnistu pyhäpäivinä.

Siirtosperman lähetys- / noutomaksut
Siirtospermatilauksen jälkeen käy maksamassa siirtosperman lähetyskulut tai noutomaksu Oriaseman Helasuon nettikaupassa. Mikäli tamma astutetaan useamman kerran, on asiakkaan huolehdittava siitä, että jokaista astutuskertaa kohden sperman lähetyskulut / noutomaksut on maksettu ennen tilausta. Asiakas sitoutuu palauttamaan sperman lähetyslaatikon 14vrk sisällä tilauksesta. Palauttamattomasta sperman lähetyslaatikosta peritään hinnaston mukainen lisämaksu asiakkaalta.

Siirtosperman lähetystapa
Siirtosperma lähetetään Matkahuollon kautta. Matkahuollon toimipisteiden lopettamisen johdosta, siirrot haetaan pysäkeiltä. Asiakas on itse vastuussa, että on ajoissa pysäkillä hakemassa lähetystä. Mikäli hausta myöhästyy, ei lähetystä ole enää mahdollista saada. Mikäli mahdollista, suosittelemme hakemaan siirtosperman suoraan Oriasema Helasuolta.