Spervital Laimennin EVD Sininen korkki (uusi resepti)

9,30 22,31 

Hinta sisältää ALV:n 24%.

Kuva: Spervital

Tuotetunnus (SKU): 9778-1-2 Osastot: , ,

Kuvaus

Monet orien omistajat käyttävät EVD Sinikorkkista laimenninta lähetetyn siemennesteen sentrifuugauksen aikana ja sen jälkeen. Laimennin pitää orin siemennestettä yleensä laadukkaampana pidempään kuin OVD-laimennin. Tämä laimennin soveltuu myös siemennesteen sentrifuugaukseen ennen pakastusta. Tämän laimentimen avulla solut näkyvät todella hyvin mikroskoopin alla. EVD Blue -korkkia (uusi resepti) on saatavana 50, 100 ja 200 ml pulloissa. Tämä laimennin sisältää antibioottikaavan, joka on kova, mutta tehokas bakteereja vastaan ja lisäksi hellä spermalle. Laimennin sisältää jalostettua munankeltuaista, joten sulatetulla tuotteella on pidempi säilyvyysaika jääkaapissa ja
siittiöt näkyvät kirkkaasti mikroskoopilla. Tätä uutta sinikorkkista reseptiä voidaan säilyttää jääkaapissa enintään 5 päivää sulamisen jälkeen.
Pakastettuna -20° C: ssa sitä voidaan säilyttää enintään 2 vuotta valmistuspäivästä.

Tuotteet kuljetetaan erityisellä kylmääjää kuljetuksella jäädytettyinä, joten kuljetus on sovittava AINA erikseen. Ole yhteydessä meilitse tilauksestasi ennen tilausta info@helasuo.fi.

Lisätiedot

Paino 0,315 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 15 × 5 cm (senttimetri)
Pakkauskoko

50ml, 100ml, 200ml