Spervital Laimennin EVD Special (vihreä korkki)

18,02 

Hinta sisältää ALV:n 24%.

Kuva: Spervital

Ei tällä hetkellä varastossa, kysy saatavuus info@helasuo.fi

Tuotetunnus (SKU): 9778 Osastot: , ,

Kuvaus

EVD special sopii hyvin oreille, joiden siittiöt ovat herkkiä. Erityiset ainesosat auttavat siittiöitä liikkumaan entistä paremmin ja tehokkaammin. Erityisesti orien kohdalla, joilla siemennesteen liikkuvuus heikkenee erittäin nopeasti, tämä laimennin auttaa siemennestettä säilymään aktiivisempana ja parempana pidempään.
Tiineysprosentti on parantunut tämän laimentimen avulla paljon verrattuna muihin laimentimiin tämän tyyppisten orien suhteen. Tämä laimennin sisältää maidon ja munankeltuaisen yhdistelmän, joka yhdessä muiden aineosien kanssa varmistaa, että siittiöiden liikkuvuus säilyy pidempään. Laimennin soveltuu erittäin hyvin siemennesteen lähettämiseen. EVD Spesial soveltuu myös siittiöiden sentrifuugaukseen ja pakastamiseen. EVD special vihreä korkki on saatavana vain 100ml pulloissa. Laimenninta voidaan säilyttää jääkaapissa enintään 5 päivää sulamisen jälkeen. Pakastettuna -20° C: ssa se voidaan säilyttää enintään 1 vuotta valmistuspäivästä.

Tuotteet kuljetetaan erityisellä kylmääjää kuljetuksella jäädytettyinä, joten kuljetus on sovittava AINA erikseen. Ole yhteydessä meilitse tilauksestasi ennen tilausta info@helasuo.fi.

Lisätiedot

Paino 0,315 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 15 × 5 cm (senttimetri)
Pakkauskoko

100ml