Flexy | Jauhe

145,00 

Kovassa treenissä oleville, nuorille sekä vanhoille hevosille lisäämään elastisuutta,kestävyyttä. Suositellaan
leikkaushoitojen yhteydessä.

Tuotetunnus (SKU): 9211 Osastot: ,

Kuvaus

Flexy sisältää hyaluronihappoja sekä glukosamiinisulfaattia, metyylisulfonyylimetaania ja kondriittisulfaattia. Näiden ainesosien avulla Flexy pyrkii tarjoamaan elastisuutta, kimmoisuutta ja kestävyyttä hevosen nivelille ja pehmytkudoksille.

Kondroitiini on osa proteoglykaania, jonka tehtävä on suojata rustojen ja luiden nestetasapainoa ja niiden ylläpitoa. Hyaluronihappo suojaa luita ja niveliä ja MSM taas toimii orgaanisen rikin lähteenä, jota tarvitaan kollageenin synteesiin. Tämä proteiini varmistaa nivelten, jänteiden ja nivelsiteiden joustavuuden ja kimmoisuuden.

Flexyä suositellaan hevosille, jotka ovat kovassa treenissä mutta erityisesti myös nuorille hevosille, jotka aloittavat kunnon treenit sekä vanhemmille hevosille, joilla on vanhoja vammoja tai lihasjäykkyyttä. Flexyä suositellaan ravintolisänä leikkaukseen valmistautuvalle hevoselle ja sitä kehotetaan jatkettavaksi myös leikkauksen jälkeen kuurina. 2 kg Jauhe

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 11 × 11 cm (senttimetri)
Ruokintasuositus

Suosittelemme antamaan Flexyä vähintään kolmen viikon jaksoissa. Jos Flexy on mukana vuoden ympäri päivittäisessä ruokinnassa, 50g annos per päivä riittää.

PÄIVITTÄINEN ANNOS:
Hevoset (500 kg) 1 – 1,5 mittaa
Ponit (250 kg) Puolet hevosen annos suosituksesta

1 mitta= 50g

Koostumus

Fruktoosi, glukosamiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), kondroitiinisulfaatti, hyaluronihappo, luonnollinen appelsiinin maku

Ravintosisältö /kg

Raakaproteiini 6,50 %
Raakakuitu 0,40 %
Rasva 1,00 %
Tuhka 8,50 %
Natrium 0,50 %
Kalium 2,6 %
Kuivat aineet 91,00 %

Teknisesti lisätyt lisäaineet
Silikoni dioksiini 20.000mg

Sensoriset lisäaineet / KG
Luonnollinen appelsiinin maku 5000 mg

EI DOPINGIA! ADMR säännösten mukainen

Pakkauskoko

2kg, 1.8kg