Flexy | Neste

75,00 270,00 

Kovassa treenissä oleville ja nuorille sekä vanhoille hevosille lisäämään elastisuutta, kestävyyttä. Suositellaan leikkaushoitojen yhteydessä.

Tuotetunnus (SKU): 9212 Osastot: ,

Kuvaus

Flexy sisältää hyaluronihappoja sekä glukosamiinisulfaattia, metyylisulfonyylimetaania ja kondriittisulfaattia. Näidenainesosien avulla Flexy pyrkii tarjoamaan elastisuutta, kimmoisuutta ja kestävyyttä.

Kondroitiini on osa proteoglykaania, jonka tehtävä on suojata rustojen ja luiden nestetasapainoa ja niiden ylläpitoa. Hyaluronihappo suojaa luita ja niveliä ja MSM taas toimii orgaanisen rikin lähteenä, jota tarvitaan kollageenin synteesiin. Tämä proteiini varmistaa nivelten, jänteiden ja nivelsiteiden joustavuuden ja kimmoisuuden.

Flexyä suositellaan hevosille, jotka ovat kovassa treenissä mutta erityisesti myös nuorille hevosille, jotka aloittavat kunnon treenit sekä vanhemmille hevosille, joilla on vanhoja vammoja tai lihasjäykkyyttä. Flexyä suositellaan ravintolisänä leikkaukseen valmistautuvalle hevoselle ja sitä kehotetaan jatkettavaksi myös leikkauksen jälkeen kuurina.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Ruokintasuositus

Suosittelemme antamaan Flexyä vähintään kolmen viikon jaksoissa. Jos Flexy on mukana vuoden ympäri päivittäisessä ruokinnassa, 25ml annos per päivä riittää. Lisää Flexy muun ruoan sekaan ja sekoita hyvin.

PÄIVITTÄINEN ANNOS
Hevoset (500 kg) 50-75ml
Ponit (250 kg) Puolet hevosen annos suosituksesta

Koostumus

Vesi, glukosamiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), fruktoosi, kondroitiinisulfaatti, hyaluronihappo,
sitruunahappo, luonnollinen appelsiinin maku

Ravintosisältö /kg

Raakaproteiini 5,50 %
Raakakuitu 0,40 %
Tuhka 5,50 %
Kalsium 0,01 %
Natrium 0,30 %
Kalium 2,2 %
Kuivat aineet 25,00 %

Teknisesti lisätyt lisäaineet / KG
Kalium Sorbaatti 50 mg

Sensoriset lisäaineet / KG
Luonnollinen appelsiinin maku 1250 mg

ADMR sääntöjen mukainen.

Pakkauskoko

1l, 5l