Liquibloc | Pelletti

75,00 

Suolisto-ongelmiin. Ripulin aiheuttajana esim. ruokinnan muutokset stressi, lääkitykset.

Kuvaus

Useat tekijät voivat aiheuttaa hevoselle ripulin ja vesiripulin. Suolisto-ongelmat kumuloituvat etenkin karvanvaihdon aikana ja useimmiten kun heinäruokinta vaihtuu laidunruohoon. Huonot rehuominaisuudet, lääkitys tai stressi lisäävät usein oireita.

Ludgers N LIQUIBLOC | PELLETIT kehitettiin, jotta hevoset saataisiin voimaan paremmin entistä nopeammin.

Korkealaatuiset hiivasolujen uutteet (ß-glukaanit ja MOS) tukevat ja edistävät suoliston limakalvon paikallista immuniteettia ja niissä on myös prebioottinen vaikutus ravinteiden substraattina suolistolle. Tämä auttaa suolistoflooraa palauttamaan fysiologisen tasapainon.

Liquiblocia suositellaan hevosille, joilla on ripulia, ruoansulatushäiriöitä (jotka johtuvat toksiinien saastuttamasta vedestä tai rehusta) ja ähkyjen jälkihoitona. Prebiootit, eli Mangaani-oligosakkaroidit, tasapainottavat hevosen suolistoflooraa ja voivat vähentävät dysbakteerien riskiä. Liquiblock sisältää myös tammen kuorta, jolla on antiinflamatorinen vaikutus ja ne voivat auttaa välittömästi suoliston limakalvojen mahdollisia vaurioita. Laadukkaat hiivasolujen uutteet lisäävät suoliston sisäpinnan vastustuskykyä. Beeta-glukaanit kulkeutuvat suoliston läpi vahingoittumattomina, koska ne kestävät hyvin vatsahappoja.

Koska Liquiblock sisältää luonnollisia turvotusaineita, kuten selluloosaa ja Johanneksen leipäpuun kumia, sitoutuu vesi paremmin ulosteeseen ja sääntelee näin suolen toimintaa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Ruokintasuositus

Pelletit olisi hyvä jakaa kaikille ruokintakerroille. Ne voi syöttää ilman muuta ruokaa tai muun rehun seassa mutta pelletit eivät saisi kastua. Jos hevonen syö hiekkaa ja sillä on ripuli tai se ulostaa vettä, suosittelemme lisäämään myös Psyllium pelletin ruokintaan. Muista lisätä pelletit ruokaan kuivana, niin että ne pääsevät muodostamaan liman vasta suolistossa!

PÄIVITTÄINEN ANNOS:
12g/100kg

1 Mitta = 20 g

Jos oireet ovat rajuja, annoksen voi kolminkertaistaa.

Koostumus

Puristettu pellava, ohra, hiiva, goldfever nukleodit, hiivauute (MOS, ß-glukaanit), johanneksen leipäpuun hedelmä, tammilastut, natrium karboksimetyyliselluloosa, omena, banaani jauhe, dekstroosi

Ravintosisältö /kg

Raaka proteiini 19,20 %
Raakakuitu 17,80 %
Tuhka 10,30 %
Kalsium 0,35 %
Natrium 0,45 %
Fosfori 0,48 %
Magnesium 0,76 %
Kalium 0,90 %

Teknisesti lisätyt lisäaineet / KG
Sepioliitti 15.000mg
Bentoniitti (1m558) 15.000mg
Bentoniitti Mononitraatti (1m558i) 15.000 mg

ADMR säännösten mukainen.

Pakkauskoko

1kg purkki, 1kg täyttöpussi