Levisonn / Tamman tiineysmaksu

670,00 

Hinta sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): 2021-Ltm Osasto:

Kuvaus

Orien tiineysmaksut on maksettava seuraavasti:
– Tamma astutettu 1.4 – 31.5 -> tiineysmaksu maksettava 1.8 mennessä
– Tamma astutettu 1.6 – 30.6 -> tiineysmaksu maksettava 1.9 mennessä
– Tamma astutettu 1.7 – 30.8 -> tiineysmaksu maksettava 1.10 mennessä
Tiineysmaksu erääntyy automaattisesti yllämainitun mukaisesti mikäli Oriasema Helasuolle ei toimiteta eläinlääkäritodistusta tamman tiinehtymättömyydestä maksupäivään mennessä. Asiakas sitoutuu huolehtimaan itse tiineysmaksun maksamisesta ajallaan Oriaseman Helasuon nettikaupan kautta tai vaihtoehtoisesti eläinlääkärin todistuksen lähettämisestä tamman tiinehtymättömyydestä maksupäivään mennessä sähköpostitse oriasema@helasuo.fi. Asiakas vastaa siitä että tiineystarkastus on suoritettu maksupäivään mennessä, se ettei tiineystarkastusta ole saatu suoritettua, ei poista maksuvelvollisuutta. Mikäli tiineysmaksua ei ole maksettu yllämainittujen eräpäivien mukaisesti, siirtyy tiineysmaksu laskutus- /perintäpalveluun, mikä aiheuttaa lisäkuluja asiakkaalle.

  1. Lisää tiineysmaksu ostoskoriin ja maksa kätevästi nettikaupamme kautta. Lisää tamman nimi tilauksen lisätiedot kohtaan.
  2. Kun tiineysmaksu on maksettu onnistuu varsan rekisteröinti seuraavana vuonna Hippoksen Oma Tallin kautta. Katso ohjeet tästä.