Like Pleasure

For Pleasure – Toulon – Voltaire

KWPN stallion, 2016, 169cm

Breeder W.F.J. Wigink-Markvoort

WFFS negative

 

Like Pleasure oriissa on paljon samaa kuin sen kuuluisassa isässä For Pleasuressa ja se on hyvin mielenkiintoinen nuori ori, joka on erittäin miellyttävä ratsastaa.

Like Pleasure on lupaava nuori ori, maailmankuulun For Pleasuren jälkeläinen ja upea niin käsitellä kuin ratsastaa.

Gerd Sosath on innoissaan orihankinnastaan: “Like Pleasurella on uskomaton hyppykyky, erittäin hyvä tekniikka ja fantastinen ratsastettavuus. Olin innostunut tästä hevosesta heti alusta alkean, uskon että se tulee menestymään sekä kilpailuissa että jalostusoriina.”

Like Pleasure suoritti oritestit vuonna 2019 ja aloitti kilpailemisen menestyksekkäästi nuorten hevosten luokissa 2020.

Isäori For Pleasure kuului Saksan Nation Cup joukkueeseen vuosien ajan.Yhdessä Lars Niebergin kanssa se voitti joukkuekultaa Atlantan Olympialaisissa 1996, joukkuekultaa Mannheimin EMssä 1997 ja joukkuekultaa EM 1999. Myös Marcus Ehning menestyi oriin kanssa loistavasti: Joukkuekultaa Olympialaisissa Sydenyssa 2000 ja neljäs henkilökohtainen sija, Saksan mestaruuskultaa 2002 ja useita voittoja GP-luokissa, World Cupeissa ja Nations Cupeissa ympäri maailman.

For Pleasure on myös jättänyt lukuisia kansainvälisesti menestyviä jälkeläisiä: Fit For Fun/Luciana Diniz, Funky Fred/Marcus Ehning, Epleaser van’t Heike/Christian Ahlmann, Forchello/Amke Stroman, Firth of Lorne/Marcus Ehning, For Felicila/Pedro Veniss, Atlanta/Meredith Michaels-Beerbaum, Barron/Lucy Davis, Farina/Rene Tebbel, Fiery/Lars Nieberg ja Firth of Clyde/Christian Ahlmann. For Pleasure on jättänyt yli 50 jalostukseen hyväksyttyä oria.

Like Pleasuren emä Gestelle on jättänyt kaksi varsaa, jotka ovat molemmat lupaavia urheiluhevosia. Gestelle itse kilpaili 2019 menestyksekkäästi kansainvälisissä 8v 140cm luokissa.

Emänemä Vollstellesta on 160cm tasolla ja Nation Cupeissa menestynyt Cristello (Denis Lynch, IRE) ja Belle, joka on sijoittunut 150cm luokissa. Muita menestyneitä hevosia tästä emälinjasta ovat mm. Elyah Lalan (1.40m) ja Urame (Intermediate I).

Emänisä Toulon on yksi maailman parhaista estehevosten isäreista. Vuonna 2019 se oli neljäntenä WBFSH-rankingissa. Toulon itse oli erittäin menetynyt kansainvälisissä kilpailuissa ratsastajien Hubert Bourdyn ja Jonella Ligrestin kanssa, se voitti mm Global Champions-Tourin  Sao Paulossa (BRA). Toulon on myös isäori useille kansainvälisellä huipulla hyppääville hevosille, 160cm tasolla hyppääviä jälkeläisiä ovat mm. Vancouver de Lanlore (Pénélope Leprevost, FRA), Delux van T & L (Niels Bruynseels, BEL), Falco van Spieveld (Nicole Walker, USA), Jumpy van de Hermitage (Abdel Saïd, EGY), Toulago (Adrienne Sternlicht, USA) ja Vitot du Chateau (Olivier Guillon, FRA).

Like Pleasure on hyväksytty jalostukseen Oldenburg-International, Hanover ja Southern German Associations.

Hinnat:
Like Pleasure astutuskausi (tammakohtainen lupa)

00€ (miinus 100€ hyvitys ennakkomaksusta)

 

For Pleasure Furioso II Furioso xx Precipitation xx
Maureen xx
Dame de Ranville Talisman
Que je suis Belle
Gigantin Grannus Graphit
Odessa
Goldi Goya
Fortuna
Gestelle Toulon Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Nikita Jokinal de Bornival
Hayland-L
Volstelle Voltaire Furioso II
Gogo Moeve
Roselle Zeus
Estelle

Videot