Lordanos

Landos – Ahorn Z – Calypso I

Holsteiner, 1993, 169cm

Breeder Heiko Büttner

WFFS negative

Ori kilpaili lukuisia vuosia 140cm ja 150cm tasolla menestyksekkäästi. Tämä ori ei ollut mikä tahansa rivihevonen Sosathien perheessä, vaan kaikki kolme Sosathia saavuttivat sen kanssa suurien luokkien voittoja, niin Janne, Hendrik kuin Gerd.

Lordanos on lahja maailman kasvatustoiminnalle. Sen upeat jäkeläiset kääntävät kerta toisensa jälkeen katseet takaisin tähän mahtavaan oriin.

Jo pelkästään nuorten hevosten luokissa Lordanos voitti lähes 40 kertaa! Ori kilpaili lukuisia vuosia 140cm ja 150cm tasolla menestyksekkäästi. Tämä ori ei ollut mikä tahansa rivihevonen Sosathien perheessä, vaan kaikki kolme Sosathia saavuttivat sen kanssa suurien luokkien voittoja, niin Janne, Hendrik kuin Gerd.

Tämän orin luonne on taianomainen ja sen ratsastettavuus on vailla vertaa. Orin lahjakkuudesta ei ole epäilystäkään ja se on periyttänyt valtavan määrän todella lahjakkaita jälkeläisiä. Tämän vuoksi ori luetaan yhdeksi maailman arvostetuimmista oreista.

Lordanos polveutuu korkeaksi luokitellusta ”Ramiro linjasta” 776, joka takaa maksimaalisen perimän, suorittamisen ja lahjakkuuden. Lordanoksen isä on Landos joka taas on yksi tunnetuimmista Lordin pojista. Landoksen emälinjasta tulee mielenkiintoista verta Calypso I ja Capitanon kautta, joka tekee orista entistä kiinnostavamman.

Emän isä Ahorn Z polveutuu kansainvälisestä menestyjästä Almé Z ja Heureka Z. Kolmannessa polvessa tällä orilla on Calypso I joka tunnetaan niin maailman parhaiden koulu-, kuin estehevosten taustalta. Myös Cottage Son xx näkyy vahvasti Lordanoksen jälkeäisissä.

Lordanoksen isä Landos ja sen emä Ashley ovat molemmat Holstein linjasta 776. Tämä linja on tuottanut muun muassa huippuhevoset Calvados I ja II, Cortino I ja II, Captain Incipit, Lord Incipit, Lauritz J, Rossini, Toledo ja se n todella tärkeän orin, Ramiro. Myös Helasoiden omistama Levisonn polveutuu linjasta 776.

Hinnat:
Lordanoksen astutuskausi

1050e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

Landos Lord Ladykiller xx Sailing Light xx
Lone Beech xx
Viola Cottage Son xx
Ricarda
Uta V Calypso I Cor de la Bryère
Tabelle
Melissa Capitano
Zenta
Ashley Ahorn Z Almé Z Ibrahim
Girondine
Heureka Z Ganeff
Nobida
Sofia Calypso I Cor de la Bryère
Tabelle
Gundel Ramiro
Beate I

Galleria

Videot