Ludgersin rehu- ja lisäravinnesarja nyt Suomessa!

Ludgers on Ludger Beerbaumin laadukas rehu- ja lisäravinnesarja hevosille. Tuotesarjan ovat kehittäneet yhteistyössä ranskalainen yritys Reverdy, Ludger Beerbaum sekä hänen pitkäaikainen hevoskasvattaja ystävänsä.

Tuotesarjasta löytyy niin harraste-, amatööri- sekä kilpahevosille tarkoin suunnitellut rehut, jotka kattavat tärkeiden vitamiinien, kivennäisten sekä hivenaineiden päivittäisen tarpeen. Saatavilla on myös paljon erilaisia lisäravinteita niin varsoille, tiineille tammoille, oreille kuin urheiluhevosille.

Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun hevosellesi sopivat rehut ja lisäravinteet. Olethan yhteydessä niin katsotaan mitä voimme tarjota juuri sinun hevosellesi!

Helas Shopissa on käytössä kaikki Paytrailin maksutavat, voit maksaa verkkopankilla, pankki- tai luottokortilla, laskulla, erämaksulla tai MobilePaylla.

Toimitamme ympäri Suomen postin ja matkahuollon kautta. Toimitusaika varastotuotteille on nopea 2-5vrk. Mikäli haluat tilata useamman rehusäkin, ota yhteyttä!

Laadukkaat Rehut

 Laadukas ruokinta on hevosen hyvinvoinnin perusta. Ruokinnalla voimme vaikuttaa hevosen terveyteen, suorituskykyyn ja kestävyyteen.

Ludgersin rehut on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista. Rehut on ammattitaidolla suunniteltu tarkasti hevosten eri elämänvaiheisiin ja käyttötarkoituksiin.

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Ensiluokkaiset lisäravinteet

Ludgers lisäravinteista löydät laadukkaat lisäravinteet tukemaan hevosesi hyvinvointia mm. lihasten, nivelten, ruuansulatuselimistön, suoritus- ja vastustuskyvyn tueksi. Kasvattajat ilahtuvat laajasta valikoimasta tiineille tammoille, oreille ja varsoille!

 

 

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.