040 195 1434

Helas Stallion Station logo

Oriasema

Oriasema Helasuo on Tölmän tilalla, Karjalohjalla, toimiva rekisteröity oriasema.

Oriimme edustavat kansainvälisiä suoritushevoslinjoja ja olemme valikoineet asemalle vain parasta tammanomistajille.

Kevät 2019

Oriasema Helasuolla on käytössä Paytrail-verkkomaksupalvelun ohella myös Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Jousto laskulla voi maksaa 20–1000 euron ja Jousto osamaksulla 30–5000 euron ostoksia.

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistatumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29 % vuotuista korkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Nyt Hof Sosathin huippuoriit saatavilla kauttamme! Katso lisää..

Quarante Ypäjän oripäivien voittajaksi!

Oriasema Helasuon omistama 3-vuotias Quarante (Quiran x Canto) voitti Ypäjän FWB-oripäivät ylivoimaisesti: Quarante valittiin vuoden 2019 Ratsuoripäivien parhaaksi oriiksi ja parhaaksi esteoriiksi, ja lisäksi se oli myös paras 3-vuotias ori. Orilautakunta piti näkemästään ja Quarantelle annettiin mm. ratsain esittämisestä täydet 10 pistettä. Lue Orilautakunnan arvostelu tästä.

Myös Oriasema Helasuon omistamalle 4-vuotiaalle Cyberille ( Calido I x Canturo) myönnettiin I-luokan astutuslupa. Lue Orilautakunnan arvostelu tästä.

Syksy 2018

Oriasema Helasuon orivalikoima täydentyi lauantaina 3.11.2018 Holsteiner Verband -huutokaupassa Saksassa.
Uudet oriit kaudelle 2019 ovat Holsteiner-hyväksytty Quarente (Quanto) (Quiran x Canto) ja Diemo (Dinken x Cascavelle).

Kesä 2018

Juhannusaattona 22.6. Matkahuolto on kiinni. Tarvittaessa hypytämme oriit perjantaina, jos pääsette itse noutamaan lähetyksen. Soita ja sovi noudosta torstaina klo 20.00 mennessä, p. 040 195 1434.

Jalostuskausi on parhaimmillaan! Muistathan ottaa tammasi passin mukaan, kun tuot sen oriasemalle siemennettäväksi.

Kevät 2018

Oriasema on avattu!

Tarjoamme jalostukseen kaudella 2018 seuraavat oriit: Cadent, Cascano, Christer, Cascalinus, Levisonn ja Rohkelikon Into.

  • Cadent - Carembar de Muze - Contender ...
  • Cascano - Carthago - Rasso - Aar ...
  • Levisonn - Levisto - Lennon - Roman ...
  • Quarante - Quiran - Canto ...
  • Cyber - Dinken - Cascavelle ...

FWB-oripäivät Ypäjällä 12.-14.4.2018

FWB-oripäivät Ypäjällä 12.-14.4.2018 valittiin jalostukseen Oriasema Helasuon omistamat Levisonn (Levisto – Lennon), Cadent (Carembar de Muze – Contender) ja Khatou-S (Chaman – Toulon). Lisäksi Cadent valittiin FWB-oripäivien parhaaksi 3-vuotiaaksi oriiksi.

Oriasema Helasuo tarjoaa kevään 2018 oripäivillä FWB-jalostukseen oriin Levisonn (Levisto Z – Lennon)

Oriasema Helasuo esittelee oripäivillä 3-vuotiaat oriit:
Khatou S (Chaman – Toulon)
Cadent (Carember de Muze – Contender)
De Bunte Jung (Dinken – Champion du Lys)