Orimaksut nyt nettikaupassa!!

Maksa nyt orimaksut, hoitopäivät, siirtomaksut ja tiineysmaksut nettikauppamme kautta! Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja maksuihin, mukana kaikki Paytrailin maksutavat: verkkopankit, pankki- ja luottokortit, MobilePay, Lasku, Osamaksu ja Joustomaksu.

Ohjeet

– Lue Oriaseman info ja ehdot ennen tilausta.
– Lisää astutusmaksu ostoskoriin ja maksa astutus kätevästi nettikaupamme kautta. Lisää tamman nimi tilauksen lisätiedot kohtaan. Maksa astutusmaksu ennen ensimmäistä siemennystä / siirtoa.
– Maksun jälkeen saat tilauslomakkeen linkin selaimeen sekä sähköpostiisi. Jos mahdollista täytä lomake samantien.
– Kun astutus on ajankohtainen, varaa siirtosperman lähetys, spermapaketin nouto tai oriaseman eläinlääkärikausi meiltä puhelimitse 040 195 1434. Siirtopermatilaukset tulee tehdä edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä.
– Tilauksen jälkeen maksa sovitut palvelut (siirto lähetys / nouto) nettikauppamme kautta.
– Mikäli tamma tulee siemennettäväksi asemallemme, sovi siitä ajoissa etukäteen. Ennen tamman kotiin noutoa, maksa sovitut hoitopäivät nettikaupassa.
– Tiineysmaksut erääntyvät astutusajankohdan mukaan, katso päivämäärät infosta. Mikäli tamma ei ole tiinehtynyt maksupäivään mennessä, lähetä eläinlääkäritodistus oriasema@helasuo.fi . Asiakkaan vastuulla on teettää tiineystarkastus ajoissa ja maksaa tiineysmaksu nettikauppamme kautta maksupäivään mennessä.

Huom!

Muistathan orimaksun lisäksi maksaa myös sperman lähetys- tai noutomaksut ENNEN tilauksia, kiitos!

Tiineysmaksut:

Orien tiineysmaksut on maksettava seuraavasti:
– Tamma astutettu 1.4 – 31.5 -> tiineysmaksu maksettava 1.8 mennessä
– Tamma astutettu 1.6 – 30.6 -> tiineysmaksu maksettava 1.9 mennessä
– Tamma astutettu 1.7 – 30.8 -> tiineysmaksu maksettava 1.10 mennessä
Tiineysmaksu erääntyy automaattisesti yllämainitun mukaisesti mikäli Oriasema Helasuolle ei toimiteta eläinlääkäritodistusta tamman tiinehtymättömyydestä maksupäivään mennessä. Asiakas sitoutuu huolehtimaan itse tiineysmaksun maksamisesta ajallaan Oriaseman Helasuon nettikaupan kautta tai vaihtoehtoisesti eläinlääkärin todistuksen lähettämisestä tamman tiinehtymättömyydestä maksupäivään mennessä sähköpostitse oriasema@helasuo.fi . Asiakas vastaa siitä että tiineystarkastus on suoritettu maksupäivään mennessä, se ettei tiineystarkastusta ole saatu suoritettua, ei poista maksuvelvollisuutta. Mikäli tiineysmaksua ei ole maksettu yllämainittujen eräpäivien mukaisesti, siirtyy tiineysmaksu laskutus- /perintäpalveluun, mikä aiheuttaa lisäkuluja asiakkaalle.