Helasuo - Oldenburg logo

Baloutelli

Balou du Rouet – V-Kendra – Nekton

Ori, syntynyt 2018
Holsteiner-tammalinjasta/Stamm 5964
Kasvattaja Johanna Mikkola

Balou de Roueta voidaan pitää kansainvälisesti tunnustettuna jalostusoriina sen nuoresta iästä huolimatta. Bundeschampionaatin finaalissa Warendorfissa näkyy vuosittain 5- ja 6-vuotiaiden finaalissa oriin jälkeläisiä. Vaikuttava määrä, 75 jälkeläistä, kilpailee jo S-tason vaativissa luokissa. Baloubetta du Soleil on jo nauttinut kansainvälisestä voitosta Rotterdamissa, jalostukseen hyväksytty ori Horse Gym’s Balzaci/Felix Hassmann on voittanut yksitoista kertaa S-tason luokkia ja sijoittunut ensimmäiseksi kansainvälisissä kilpailuissa esim. Leipzigissä. PBM Best of Balou FBW/Uwe Carstensen voittivat Wiener Neustadtissa vuonna 2011 ja Lars Niebergillä on Balounitossa tuleva mestaruuskisojen ratsu. Balou du Rouetin jälkeläiset ovat vuodessa tuplanneet palkintorahamääränsä 482 000 euroon. Oriin jälkeläisiä näkyy joka vuosi varsa- ja ratsuhuutokaupoissa Saksassa ja ulkomailla. Oriilla on myös 40 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä.

Oriin menestys oli odotettavissa. Oriin isä Baloubet du Rouet, kolminkertainen World Cup voittaja ja Olympiakultamitalisti, on rankattu WBFSH:n esteoriiden listalla ykköseksi ja on tuottanut valtavan joukon kansainvälisiä urheiluhevosia. Oriin emästä Georgiasta on myös Cornet’s Balou, vuoden 2011 5-vuotiaiden Bundeschampionaatin voittaja ja on yhteydessä linjaan joka on tunnettu myös oreista Daddy Cool, Lord Sandro ja Sandrissimo. Balou du Rouet itse voitti 19 nuorten hevosten luokkaa ja viimeisen karsinnan Bundeschampionaattiin huippupistein 9,2 sekä oli usein menestyksekäs S-tasolla.

Balou du Rouet: Nuori ori jota pidetään legendaarisen Baloubet du Rouetin menestyneimpänä jälkeläisenä jalostuksessa.

Emä V-Kendra on kilpaillut 140-tasolla ja sen täysveli taas 150-tasolle saakka Saksassa. Emän sisko Prisma on jättänyt muun  muassa Anna-Julia Kontion ja Kevin Stautin alla nähdyn Lorenzon. Suoraan tästä emälinjasta ovat muun muassa myös Caretello B, Campbell VDL ja Caribo sekä monta muuta GP tason hevosta. 

Lähde Carrusdressage.com

Balou du Rouet Baloubet du Rouet Galoubet A
Mesange du Rouet
Georgia Continue
Georgette II
V-Kendra Nekton Nimmerdor 
Legende IX
Desiree XVI Lantaan
Zilli