St. Patric

Sezuan – St. Moriz – Glenfiddich

Hannoverian, 2015, 175cm

Breeder Kerstin Misch

WFFS negative

St. Patri on korkea, pitkäjalkainen ja todella komea ori joka huokuu nuorekasta charmia. Vuonna 2018 St. Patric läpäisi 14 päivän oritestin Adelheidsdorfissa. Samana vuonna ori aloitti kilpauransa ja sijoittui samantien. St. Patric on rekisteröity Orikirja I ja se on hyväksytty astumaan ilman rajoitteita.

St. Patricin tuo kouluoriemme joukkoon entistä tuoreempaa verta. St. Patricin isä, kolminkertainen maailmanmestari Sezuan, yhdistettynä todella lahjakkaaseen emälinjaan takaa suosion ja antaa kouluhevosten kasvatukseen monipuolisempaa ilmettä.

St. Patri on korkea, pitkäjalkainen ja todella komea ori joka huokuu nuorekasta charmia. Hyväksymistilaisuudessa ori hurmasi tuomarit erityisesti juoksutuksessa. Korkeudestaan huolimatta St. Patric on todella tasapainoinen ja liikkuu aina ylämäkeen hienolla mekaniikalla.

Vuonna 2018 St. Patric läpäisi 14 päivän oritestin Adelheidsdorfissa. Samana vuonna ori aloitti kilpauransa ja sijoittui samantien. St. Patric on rekisteröity Orikirja I ja se on hyväksytty astumaan ilman rajoitteita.

Isä Sezuan on voittanut nuorten hevosten maailmanmestaruuden kolmesti peräkkäin ja sai muun muassa yli 9.0 arvosanoja kaikista askellajeista sekä ori palkittiin numerolla 10 tulevaisuuden näkymästä. Näiden saavutusten jälkeen Sezuan on ollut todella menestyksekäs Intermediare I luokissa. Sezuanin jälkeläisistä 17 on hyväksytty jalostukseen.

Emän isä St. Moriz on voittanut lukuisia nuorten hevosten luokkia 4-vuotiaana. St. Moriz valittiin myös Hannoverian Championiksi nuorten hevosten MM-kilpailuissa Verdenissä.

St.Patrick polveutuu emälinjasta “Willkür” joka on jättänyt kansainvälisiä suorittajahevosia kuten Ravenna by Renaldo (145cm esteratsastus), Cascadello Boy RM by Cascadello (Hanoverian Este Champion 2017), Camargo by Canturo (140cm esteratsastus), St.Pr.M. Fit For Fun (160cm esteratsastus, Luciana Diniz, POR), Flight of Ikarus (1.50cm esteratsastus), Phantasie (140cm esteratsastus). Leandtara (Grand Prix Kouluratsastus), Ravallo (140cm esteratsastus, Ludger Beerbaum/GER), Locsley (Kenttäratsastus CCI*), Ontario (150cm esteratsastus), Graf Benno (Grand Prix Kouluratsastus), Wolgastrom (Kouluratsastus Inter I).

Hinnat:
St. Patricin astutuskausi

800e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

Sezuan Zack Rousseau Ferro
ZsuZsa
Orona Jazz
Karona
Bogegardens Don Romina Don Schufro Donnerhall
Fiesta
Bogegardens Laina Lionell
Joy
Saint Tropez St. Moritz Sandro Hit Sandro Song
Loretta
Dondola De Niro
Bel Amie
Germany Glenfiddich Graf Grannus
Werga
Rachel Ribot
Apres Midi

Videot