Van Primero

Van Vivaldi – Stedinger – Don Primero

Oldenburger stallion, 2015, 168cm

Breeder Katja Temp

WFFS negative

Van Primero on hyvksytty jalostukseen Oledenburgin oripäivillä vuonna 2017. Van Primero on erittäin raamikas ori jolla on kolme todella hyvää askellajia.14 päivän oritestissä Van Primero valittiin parhaaksi kouluoriiksi. 

Van Primero on hyvksytty jalostukseen Oledenburgin oripäivillä vuonna 2017.

Van Primero on erittäin raamikas ori jolla on kolme todella hyvää askellajia. Erityisesti orin laukka on energinen ja laaja. Tämä ori on osoittanut korkeaa työmotivaatiota ja sillä on aina ilo ratsastaa.

14 päivän oritestissä Van Primero valittiin parhaaksi kouluoriiksi. Vuonna 2018 ori voitti muun muassa ensimmäisen kilpailunsa ja sijoittui toiseksi ”Hövener Reitpferdchampion” kilpailussa heti Fürst Fabricen jälkeen. Ori menestyi hyvin myös kauden muissa kilpailuissa.

Vuonna 2019 Van Primero suoritti erittäin hyvin Verdenin oritestissä. Se sai myös heti ensimmäisestä kilpailustaan sijoituksen. Sama vire jatkui vuonna 2020 kun ori siirtyi L-tasolle ja sai jälleen sijoituksen kauden ensimmäisestä kilpailusta.

Van Primeron isä, Van Vivaldi, aloitti uransa Westphalian olemalla Vice Stallion Champion vuonna 2012. Se suoritti oristestin vuonna 2014 ja voitti saaden pisteet 9.5 ravista ja 9.0 laukasta. Ori kilpaili myös nuorten hevosten MM-kilpailuissa vuonna 2015.
Orin emä Sevilla Primera on jättänyt muun muassa Hof Sosathin Kardinalin (i. Krack C.)

Orin emän emä Diva Primera on täyssisko Dimaggiolle joka voitti nuorten hevosten MM-kultaa vuonna 2000. Toinen Dimaggion täyssisko, Dimaggia, periytti hyväksytyn orin Louis Ferninandin.

Van Primeron emän emän isä, Don Primero, voitti 1990 Saksan Bundeschamppionaatin ja tämän jälkeen useita kansainvälisiä Grand Prix luokkia kouluratsastuksessa Karin Rehbeinin kanssa.

Hinnat:
Van Primeron astutuskausi

800e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

Van Vivaldi Vivaldi Krack C Flemmingh
Gicara II
Renate-Utopia Jazz
Darla-Utopia
Amuel Olivi Jazz
Halla Utopia
Sarina Biotop
Larina
El.St. Sevilla Primera Stedinger Sandro Hit Sandro Song
El.St. Loretta
El.St. Bold-Fantasy Landadel
Belinda
Diva Primera Don Primero Donnerhall
St.Pr.St. Fantasia
Winnipeg World Cup I
Lisa

Videot