Vigotendro

Vigo d´Arsouilles – Contendro I – Landadel

Zangersheide, 2016, 169cm

Breeder ZG De Bruijn und Kemps, Rijsbergen

WFFS negative

Vigotendro hyväksyttiin Oldenburgin oripäivillä vuonna 2018. Orin sukutaulussa yhdistyy kansainvälisyys ja suorituskyky. Vigotendro on suorittanut oritestin vuonna 2019 ja se on hyväksytty jalostukseen ja orikirjaan I ilman rajoituksia.

Vigotendro hyväksyttiin Oldenburgin oripäivillä vuonna 2018. Orin sukutaulussa yhdistyy kansainvälisyys ja suorituskyky. Tätä Vigo d´Arsouillesin poikaa on vaikea päihittää sen moderniudessa.

Häikäisevän kaunis ja pitkäjalkainen Vigotendro edustaa itseään joka tilanteessa kuin tulevaisuuden huippuori. Sillä on hienot elastiset liikkeet ja erityisen hyvä laukka, einomainen tekniikka ja paljon skouppia. Tässä orissa on kaikki, mitä voit toivoa tulevaisuuden menestyjältä.

Vigotendro on suorittanut oritestin vuonna 2019 ja se on hyväksytty jalostukseen ja orikirjaan I ilman rajoituksia.

Vigotendron isä, Vigo d´Arsouilles voitti Kentuckyn MM-kilpailuissa kultamitalin Philippe Lejeunen kanssa ja oli kantava tekijä myös Belgian joukkue pronssimitalin takana.

Muutaman viive vuoden aikana Vigo d´Arsouillesista on tullut yksi Saksan merkittävimmistä nousevista tähdistä saksalaisessa estehevosten kasvatuskulttuurissa. 160-tasolla hyvin menestyneitä hevosia Vigo d´Arsouillesin jälkeläisistä ovat muun muassa Vagabond de la Pomme, Go Easy de Muze, Dixson ja Figo de Muze.

Emän isä Contendro I luetaan yhdeksi parhaista Contenderin pojista koskaan. Useat Contederin jälkeläiset ovat kilpailleet esteratsastuksessa S-tasoa mutta sen jälkeläisiä voi löytää myös kansainvälisiltä kouluareenoilta sekä kenttäkilpailuista. Tunnetuimpia Contendro I jälkeläisiä estehevosten osalta ovat Codex One (Christian Ahlmann), Holiday by Solitour (Carsten-Otto Nagel), Constantin B (Hans-Dieter Dreher), Hello Annie (Scott Brash) and Callahan (Gerco Schröder). Kenttäratsastuksessa Mark Todd voitti joukkue pronssia 2012 Olympialaisissa hevosella Campino.

Contendro I on yksi harvoja oreja joka mahtuu TOP 20 WBFSH rankingiin niin este,- kuin kenttäratsastuksessa. Se on sijoitettu tilalle 17. estehevosissa ja sijalle 1. kenttähevosissa.

Vigorin emälinja on tuottanut lukuisia kansainvälisesti S-tasolla kilpailevia hevosia kuten Baltimore, Quanta Costa, Albano Z, Aventina ja Cornetto kuten myös jalostukseen hyväksytyt orit Frühling, Avelynnus ja Aventynos.

Hinnat:
Vigotendron astutuskausi (tammakohtainen lupa)

900e (miinus 100e hyvitys ennakkomaksusta)

 

Vigo d’Arsouilles Nabab de Rêve Quidam de Revel Jaliso B
Dirka
Melodie En Fa Artichaut
Caravelle
Illico d’Arsouilles Fleuri du Manoir Ibrahim
Sirene
Venzin d’Arsouilles Childebert
Quinta
Carabelle Contendro I Contender Calypso II
Gofine
St.Pr.St. Bravo Reichsgraf
Ofarim
Verb. Pr.St. La Belle Landadel Landgraf I
Novella
Griselda Tin Rocco
St. Pr. St. Grittisa

Videot